Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

4 rum & kök, 102 m², lgh N6-1001B, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1001B
Pris
4 845 000 kr
Månadsavgift
7 382 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
102 m²
Status
Till salu
Planritning Björlanda Ängar

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N6-1001B, 4 rum och kök om 102 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 4 845 000 kr och har en avgift på 7 382 kr.

Denna ljusa fyra har en luftig planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum. Kvadratmeterna är planerade för praktiskt familjeliv, med gott om garderober, två badrum med dusch och härlig uteplats. Detta är en av de två största lägenheterna i Bostadsrättsföreningen Björlanda Ängar.

Dubbla badrum
När du kommer in i bostaden möts du av en hall som delar sig åt två håll och här finns avhängning i form av en kapphylla och förvaring i garderob. Har ligger även ett badrum med dusch och ett av de mindre sovrummen. Badrummet är inrett med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas.

Följer du hallen åt andra hållet hittar du det stora badrummet. Inredningen följer samma utrustningsstandard och i detta badrum finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. Med två badrum blir vardagslivet lite mer praktiskt och underlättar när alla ska göra sig i ordning samtidigt på morgonen.

Genomtänkt planlösning
Denna lägenhet har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd. Allt i enhetligt vitt utförande! Matplatsen går enkelt att justera efter antalet gäster när du vill bjuda in till större middagar.

Lägenhetens stora sovrum rymmer enkelt dubbelsängen och har bra förvaring i en lång garderobsvägg med linneskåp. Härifrån har du också utgång till en trevlig uteplats i sydvästläge, med plats för både odlingslåda och sittmöbler. Det minsta sovrummet ligger vägg i vägg och passar kanske perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet N6-1001B i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar