Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N6-1001A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1001A
Pris
4 145 000 kr
Månadsavgift
5 645 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
78 m²
Status
Till salu
Planskiss över välplanerad bostadsrätt om 3 rok med rymlig uteplats i Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välplanerad trea med uteplats

Denna ljusa trea har alla kvadratmeter på rätt ställen och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fullt utrustad med allt du behöver, god standard och inte minst en stor uteplats med sydvästläge.

Ljust och luftigt

När du kommer in i lägenheten möts du av en hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i garderob. Direkt känner du av den öppna planlösningen, när hallen öppnar sig åt två håll och övergår i ett stort rum där kök och vardagsrum smälter samman. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd. Allt i enhetligt vitt utförande.

Matplatsen går enkelt att justera efter antalet gäster när du vill bjuda in till större middagar.

Genomtänkt planlösning

Denna lägenhet är uppdelad i en social och en privat del. Längst in lägenheten hittar du sovrummen som har ett avskilt läge i hemmet. Det stora har gott om plats för dubbelsängen och förvaring i två garderober och linneskåp. Härifrån når du också lägenhetens härliga uteplats, där det finns gott om utrymme för både odlingslåda och utemöbler. Det finns också ett mindre sovrum med garderob.

Längs en inre hall ligger lägenhetens rymliga badrum, som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. I hallen finns även extra garderobsförvaring.

Välkommen hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar