Nya bostadsrättslägeheter i Selma stad

Selma stad är en plats för livets alla delar och har allt för det goda vardagslivet. Här finns förutom nya bostäder även ny mataffär, fiskhandel, butiker, skola, bibliotek, parkstråk, busshållplats och plats för att umgås med vänner. En stadsdel fylld av liv från morgon till kväll.

Här i Selma stad på Selma Lagerlöfs Torg samt granne med både parkstråket och torgstråket kan du bo i en helt ny bostadsrätt. De totalt 111 bostadsrättslägenheterna är i storlekarna 1-5 rum och kök och fördelade på två flerbostadshus.

Hus C3 med tio våningar har många av lägenheterna en fantastisk utsikt. I det här huset finns det perfekta hemmet för dig som letar efter en liten och smart planerad lägenhet på 1–2 rum och kök.

Hus C2 med fem våningar passar fint för både den lilla och stora familjen. Här finns lägenheter i alla storlekar på 1–5 rum och kök. I detta hus finns även härliga vindslägenheter med vackra vinklar och vrår på 2–4 rum och kök. Alla lägenheter i föreningen har egen balkong eller uteplats, förutom några av vindslägenheterna.

Lägenheterna har öppna planlösningar och bra förvaringsmöjligheter. Eftersom de varierar i storlek finns möjligheten att hitta en planlösning som passar just för dina behov. Köken är stilrena och moderna med induktionshäll med inbyggnadsugn och diskmaskin. Golven i lägenheterna är i vacker ekparkett med klinker i våtutrymmen. Badrummen är helkaklade och har tvättmaskin och torktumlare, i de mindre lägenheterna finns istället kombimaskin.

De två husen har en stor gemensam innergård – en grönskande plats där barnen har ett tryggt ställe att leka på och man kan njuta av lata sommardagar. Det finns även en gemensam föreningslokal med övernattningsmöjlighet, vilket gör det enkelt att ha gäster även för de som bor i de mindre lägenheterna.

I priset för bostaden ingår Egnahemsbolagets grundstandard. Förutom dessa erbjuder vi i hus C2 några kostnadsfria val samt några tillval mot en kostnad. I hus C3 kommer det inte finnas någon möjlighet att göra inredningsval. Till portalen för att titta på inredningen »

Ladda ner Säljbroschyr här!
Önskar du en tryckt broschyr, skicka ett mail till oss med namn, postadress och vilken broschyr du önskar. Mail: egnahemsbolaget@egnahemsbolaget.se

Ladda ner Prislista här!

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Annika Unger
FAKTA Brf Selma Park
 • Status: Kommande säljstart
 • Område: Hisings Backa
 • Ägandeform: Bostadsrätt
 • Bostadstyp: Lägenhet
 • Bostäder: 111
 • Rum: 1-5
 • Yta: 30 - 116m²
 • Tillträde: Från 2022
DETTA HÄNDER JUST NU I PROJEKTET
Planering av det nya bostadsområdet
Gör din intresseanmälan och få förtur vid säljstart
VIP-säljstart 25 augusti
Försäljningen startar och bostäderna annonseras ut
Tillträde och inflyttning (från 2022)

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna.

En intresseanmälan innebär att du får förtur vid säljstarten, innan bostäderna annonseras ut. Du kommer att få inbjudan till VIP-säljstarten och information om bostäderna före alla andra.

Du som har gjort intresseanmälan blir inbjuden till den exklusiva VIP-säljstarten. Det är under denna säljstartsperiod som du kan nyttja din förtur. När VIP-säljstarten är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut.

Försäljning pågår och bostäderna annonseras på vår hemsida samt på vissa externa sidor t ex booli.se, hemnnet.se

Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Nu kan du flytta in.

SKULLE DU VILJA BO HÄR?

Just nu pågår den exklusiva VIP-säljstarten.  Gör en intresseanmälan så kommer ansvarig säljare kontakta dig efter bearbetning av de köpanmälningar som har kommit in under säljstartsveckan.

Gör en intresseanmälan

Intresseanmälan

Du gör en intresseanmälan genom att: fylla i dina uppgifter i formuläret, bocka i rutan för samtycke och tryck på knappen "Skicka in". Intresseanmälan är inte bindande.
 • Du som gör intresseanmälan till Egnahemsbolagets bostadsprojekt kommer vi föra en löpande kommunikation med, fram tills att ditt ärende avslutas för respektive bostadsprojekt hos oss. Dina personuppgifter får inte användas utan ditt samtycke. Personuppgifterna kan till exempel användas för att registrera din intresseanmälan och därmed köplats i vårt kundregister samt till att skicka information i form av nyhetsbrev, enkäter, inbjudningar och tryckt material.

  Jag samtycker till att Göteborgs Egnahems AB (Egnahemsbolaget) behandlar mina personuppgifter för följande ändamål:

  • Intresseanmälan för att eventuellt köpa en bostad av Egnahemsbolaget

  Genom att fylla i dina kontaktuppgifter, kryssa i rutan för samtycke och registrera intresseanmälan genom att trycka på ”skicka”-knappen ger du ditt samtycke till att dina personuppgifter hanteras på så sätt som står beskrivet här ovan. Du väljer själv om du vill lämna ditt samtycke. Om du inte vill ge ditt samtycke så kryssar du inte i rutan och du kan då inte genomföra din intresseanmälan.

  Du kan när som helst, muntligen eller skriftligen, ta tillbaka ditt samtycke.

  För mer information om hur dina personuppgifter hanteras på Egnahemsbolaget, läs om Integritetspolicyn på https://www.egnahemsbolaget.se/personuppgifter-enligt-integritetspolicyn/

HITTA DIN BOSTAD HÄR

NÄROMRÅDET

PROJEKT

 •   SKOLA
 •   SHOPPING
 •   PARK
 •   HÅLLPLATS
 •   BIBLIOTEK
 •   GYM
 •   VÅRDCENTRAL
 •   APOTEK
 •   MATAFFÄR

RELATERADE PROJEKT