EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

2 rum & kök, 57 m², lgh 23-1403, Selma Park

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
23-1403
Pris
2 540 000 kr
Månadsavgift
3 337 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
57 m²
Status
Såld
23-1403.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 23-1403, 2 rum och kök om 57 m² på våning 4. Denna lägenhet kostar 2 540 000 kr och har en avgift på 3 337 kr.

För dig som söker en tvåa utöver det vanliga har vi nöjet att presentera denna vindslägenhet. Som mest är det hela 4,8 meter till tak! De 57 kvadraten karaktäriseras också av sina vackra vinklar, stora takfönster och smarta planlösning. De vitmålade väggarna och den vackra ekparketten på golvet bidrar dessutom till en harmonisk och välkomnande känsla.

Lägenhetens öppna planlösning gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak. I det kombinerade köket och vardagsrummet finns plats för både matbord, soffhörna och annat önskat möblemang. Det stilrena, vita köket från Marbodal är byggt längs ena väggen. Här finns gott om arbetsyta och all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Mitt emot köket ligger det mysiga sovrummet som har snedtak och fyra takfönster. Intill sovrummet hittar du en praktisk klädkammare på cirka tre kvadratmeter. Till lägenheten hör också ett förråd för extra förvaringsmöjligheter.

Lägenhetens badrum når du från hallen, mitt emot klädkammaren. Badrummet är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det har vita helkaklade väggar och i grundutförandet är klinkergolvet grått, men det finns möjlighet att göra egna inredningsval. Om du är tidigt ute med ditt köp kan du sätta din personliga prägel på lägenheten genom att välja kulörer på bland annat köksbänk, kakel och klinker.

Utanför huset finns den gemensamma grönskande innergården där du kan samla vänner och familj för grillkvällar och fikastunder i solen. Om du får långväga gäster kan de övernatta i den kombinerade föreningslokalen och gästlägenheten.

Välkommen till det goda vardagslivet i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om lägenhet 23-1403 i Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park