EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

4 rum & kök

Bostadsnummer 23-1401

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
23-1401
Pris
3 340 000 kr
Månadsavgift
7 627 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
88 m²
Status
Till salu
23-1401.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Smart vindsfyra med vackra vinklar

Välkommen in i denna spektakulära vindsfyra med alla 88 kvadratmeter på rätt ställen. Bostaden har verkligen det lilla extra med sina vackra vinklar och extra rymd – som mest är det 4,8 meter till tak! Lägenhetens vitmålade väggar i kombination med den vackra ekparketten bidrar också till en genomgående ljus och trivsam känsla. Den känslan möter dig redan i hallen, som har gott om plats för förvaring bakom skjutdörrar. Här finns också utrymme för ytterligare hallmöblemang.

Från hallen kliver du in i bostadens mittpunkt: det kombinerade vardagsrummet och köket. Den öppna planlösningen gör att du kan laga mat samtidigt som du umgås med vänner och familj. Köket kommer från Marbodal, har vita skåpluckor och gott om arbetsytor. Det är utrustat med infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin, kyl och frys.

Den höga standarden fortsätter även i lägenhetens två badrum. Det större är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. I det mindre finns wc och handfat. Båda badrummen har vita helkaklade väggar och i grundutförandet är klinkergolvet grått, men det finns möjlighet att göra egna inredningsval. Om du är tidigt ute med ditt köp kan du sätta din personliga prägel på lägenheten genom att välja kulörer på bland annat köksbänk, kakel och klinker.

De tre sovrummen har snedtak och takfönster som ger rummen karaktär. Alla tre nås från en möblerbar inre hall. Här finns även dörren till en praktisk klädkammare. Klädkammarens tre kvadratmeter kanske inte låter mycket, men kom ihåg att det bara är golvytan. Med tanke på takhöjden finns goda möjligheter att skapa fiffiga förvaringslösningar på höjden.

Utanför huset finns föreningens gemensamma innergård – en härlig oas med grönska, trätrall, bänkar och en sandlåda med lekhus. Cykelparkering finns både på gården och i källarvåningar. Ett stenkast bort finns ett renoverat parkeringshus där föreningen har 60 parkeringsplatser.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park