EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

1 rum & kök, 35 m², lgh 22-1104, Selma Park

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
22-1104
Pris
1 680 000 kr
Månadsavgift
2 049 kr
Antal rum och kök
1
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
35 m²
Status
Såld
22-1104_1204_1304.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 22-1104, 1 rum och kök om 35 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 1 680 000 kr och har en avgift på 2 049 kr.

Välkommen in i denna härliga etta med alla 35 kvadratmeter på rätt ställen. Lägenhetens vitmålade väggar i kombination med den vackra ekparketten ger en genomgående ljus och trivsam känsla – en känsla som möter dig redan i hallen. Här finns gott om plats för förvaring i form av en rymlig klädkammare, en garderob och ett städskåp. Till lägenheten hör dessutom ett förråd.

Från hallen kliver du in i bostadens hjärta: det kombinerade köket och vardagsrummet med öppen social planlösning. Rummet rymmer såväl säng och soffhörna som en mindre matplats. Det stilrena och moderna köket från Marbodal är byggt i vinkel. Köket har gott om arbetsyta och all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Den höga standarden fortsätter även i lägenhetens rymliga badrum. Det är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har vita helkaklade väggar och i grundutförandet är klinkergolvet grått, men det finns möjlighet att göra egna inredningsval. Om du är tidigt ute med ditt köp kan du sätta din personliga prägel på lägenheten genom att välja kulörer på bland annat köksbänk, kakel och klinker.

Sist men inte minst erbjuder lägenheten en stor balkong i österläge. Här kan du avnjuta frukost i morgonsolen eller tillbringa ljumma sommarkvällar. För grillkvällar eller fika med både vänner och familj står den gemensamma grönskande innergården redo. Om du får långväga gäster kan de övernatta i den kombinerade föreningslokalen och gästlägenheten.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om lägenhet 22-1104 i Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park