EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

3 rum & kök, 86 m², lgh 22-1401, Selma Park

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
22-1401
Pris
3 350 000 kr
Månadsavgift
5 036 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
86 m²
Status
Såld
22-1401.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 22-1401, 3 rum och kök om 86 m² på våning 4. Denna lägenhet kostar 3 350 000 kr och har en avgift på 5 036 kr.

För dig som söker en trea utöver det vanliga har vi nöjet att presentera denna vindslägenhet. De 86 kvadraten karaktäriseras av sina vackra vinklar, stora takfönster och smarta planlösning. De vitmålade väggarna och den vackra ekparketten på golvet bidrar dessutom till en harmonisk och välkomnande känsla.

Lägenhetens öppna planlösning gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak. I det kombinerade köket och vardagsrummet finns plats för både matbord, soffhörna och annat önskat möblemang. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har vita släta luckor. Här finns gott om arbetsytor och all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin, kyl och frys. Utanför köksfönstret finns lägenhetens kronjuvel: en sju kvadratmeter stor balkong i soligt söderläge. En given samlingsplats för både vardag och fest under de varmare månaderna.

De två mysiga sovrummen har snedtak och takfönster. I det största sovrummet finns gott om plats för förvaring bakom skjutdörrar, medan det mindre sovrummet har en vanlig garderob. Dessutom finns extra förvaringsplats i form av ett vindsutrymme, som inte är inräknat i lägenhetens boarea.

Från hallen nås lägenhetens rymliga och moderna badrum. Det har vita helkaklade väggar och grått klinkergolv i grundutförandet, men om du är tidigt ute med ditt köp finns det möjlighet att välja andra kulörer. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Utanför huset finns föreningens gemensamma innergård – en härlig oas med grönska, trätrall, bänkar och en sandlåda med lekhus. Cykelparkering finns både på gården och i källarvåningar. Ett stenkast bort finns ett renoverat parkeringshus där föreningen har 60 parkeringsplatser.

Välkommen till det goda vardagslivet i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om lägenhet 22-1401 i Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park