EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

1 rum & kök

Bostadsnummer 21-1003

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Park

Område

Hisings Backa

Nästa visning

Tisdag, 13 juni 16:30–17:00

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
21-1003
Pris
1 930 000
Månadsavgift
3 640
Antal rum och kök
1
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
42 m²
Status
Till salu
21-1003.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Rymlig etta med stor uteplats

Direkt när du kliver in i denna generösa etta slås du av rymden och ljuset den bjuder på. Med extra takhöjd om tre meter, stora fönster och en rymlig uteplats är det inte konstigt om lägenheten upplevs som större än sina 42 kvadratmeter. De vitmålade väggarna och den vackra ekparketten på golvet bidrar också till en harmonisk och välkomnande känsla.

Lägenhetens öppna planlösning gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak. Här finns plats för både matbord, soffhörna och säng. Förvaringsmöjligheterna är goda med en skjutdörrsgarderob längs ena väggen, samt ett linneskåp och ett städskåp. Det stilrena, vita köket från Marbodal är byggt i vinkel. Här finns gott om arbetsyta och all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Den höga standarden fortsätter även i lägenhetens rymliga badrum. Det är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har vita helkaklade väggar och i grundutförandet är klinkergolvet grått, men det finns möjlighet att göra egna inredningsval. Om du är tidigt ute med ditt köp kan du sätta din personliga prägel på lägenheten genom att välja kulörer på bland annat köksbänk, kakel och klinker.

Bostadens uteplats och fönster vetter mot den gemensamma grönskande innergården där du kan samla familj och vänner för grillkvällar. Om du får långväga gäster kan de övernatta i den kombinerade föreningslokalen och gästlägenheten.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Visningar

Nästa visning

  • Tisdag, 13 juni 16:30–17:00

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park