EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

1 rum & kök, 32 m², lgh 31-1804, Selma Park

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
31-1804
Pris
1 930 000 kr
Månadsavgift
2 774 kr
Antal rum och kök
1
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
8
Yta
32 m²
Status
Reserverad
31-1104_1204_1304_1404_1504_1604_1704_1804_1904.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 31-1804, 1 rum och kök om 32 m² på våning 8. Denna lägenhet kostar 1 930 000 kr och har en avgift på 2 774 kr.

Här erbjuds 32 välplanerade kvadratmeter med social planlösning och smakfulla materialval. Redan när du kliver in i bostaden möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp från fönstren i fil. Utanför fönstren finns lägenhetens pärla: den tio kvadratmeter stora balkongen. Under sommarmånaderna blir den ett utmärkt extrarum där du kan njuta av solen och kanske odla dina gröna fingrar.

Den välkomnande hallen har vitmålade väggar och på golvet ligger en vacker ekparkett, vilket är genomgående för hela lägenheten. I hallen finns en garderob för klädavhängning och i det stora rummet erbjuds ytterligare förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob och linneskåp. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd.

I anslutning till hallen hittar du det moderna badrummet som är inrett med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Det är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Rakt fram från hallen öppnar resten av lägenheten upp sig. Här finns plats för både matbord och säng med tillhörande möblemang. Den öppna planlösningen gör det enkelt att inreda efter eget tycke och smak. Köket är byggt i vinkel med gott om arbetsyta och all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Den svartmelerade bänkskivan blir en stilfull kontrast till det vita köket från Marbodal med släta luckor och rostfria handtag.

Bostadens balkong och fönster vetter mot den gemensamma grönskande innergården där du kan samla familj och vänner för grillkvällar. Får du långväga gäster finns en föreningslokal med övernattningsmöjlighet på husets entréplan.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om lägenhet 31-1804 i Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park