EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

1 rum & kök, 44 m², lgh 21-1202, Selma Park

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
21-1202
Pris
2 230 000 kr
Månadsavgift
3 814 kr
Antal rum och kök
1
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
44 m²
Status
Till salu
21-1102_1202_1302.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 21-1202, 1 rum och kök om 44 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 2 230 000 kr och har en avgift på 3 814 kr.

Om du söker en stor etta med plats för både umgänge och avskildhet har du hittat hem. Här erbjuds 44 trivsamma kvadratmeter fördelade på ett kombinerat kök och vardagsrum, en mysig sovalkov och ett generöst badrum. Pricken över i:et är den åtta kvadratmeter stora balkongen, som blir ett härligt extrarum under årets varma månader.

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger vacker ekparkett. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda med en skjutdörrsgarderob och ett städskåp i hallen, samt en skjutdörrsgarderob och ett linneskåp intill alkoven. Det vita köket från Marbodal är byggt längs ena väggen och har all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

I anslutning till hallen hittar du det moderna badrummet som är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är helkaklade i vitt och klinkergolvet är grått i grundutförandet, men det finns möjlighet att göra egna inredningsval. Om du är tidigt ute med ditt köp kan du sätta din personliga prägel på lägenheten genom att välja kulörer på bland annat köksbänk, kakel och klinker.

Bostadens balkong och fönster vetter mot den gemensamma grönskande innergården där du kan samla familj och vänner för grillkvällar. Om du får långväga gäster kan de övernatta i den kombinerade föreningslokalen och gästlägenheten.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om lägenhet 21-1202 i Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park