EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

3 rum & kök

Bostadsnummer 23-1402

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Park

Område

Hisings Backa

Nästa visning

Lördag, 7 oktober 11:00–12:00

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
23-1402
Pris
3 050 000
Månadsavgift
4 567
Antal rum och kök
3
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
78 m²
Status
Såld
23-1402.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välplanerad vindstrea med balkong

Välkommen in i denna spektakulära vindstrea med alla 78 kvadratmeter på rätt ställen. Bostaden har verkligen det lilla extra med sina vackra vinklar och extra rymd – som mest är det 4,8 meter till tak! Lägenhetens vitmålade väggar i kombination med den vackra ekparketten bidrar också till en genomgående ljus och trivsam känsla. Den känslan möter dig redan i hallen, som både har skjutdörrsgarderober och utrymme för ytterligare hallmöblemang.

Från hallen kliver du in i bostadens mittpunkt: det kombinerade vardagsrummet och köket. Den öppna planlösningen gör att du kan laga mat samtidigt som du umgås med vänner och familj. Köket kommer från Marbodal, har vita skåpluckor och gott om arbetsytor. Det är utrustat med infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin, kyl och frys.

Den höga standarden fortsätter även i lägenhetens rymliga badrum. Det har wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas och handdukstork. Dessutom finns en praktisk tvätthörna med överskåp och arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare. Badrummets väggar är helkaklade i vitt och i grundutförandet är klinkergolvet grått, men det finns möjlighet att göra egna inredningsval. Om du är tidigt ute med ditt köp kan du sätta din personliga prägel på lägenheten genom att välja kulörer på bland annat köksbänk, kakel och klinker.

Båda sovrummen har snedtak och takfönster som ger rummen karaktär. Det mindre sovrummet är åtta kvadratmeter stort, medan det större sovrummet rymmer både dubbelsäng och förvaring med sina generösa 18 kvadratmeter. Från det större sovrummet når du lägenhetens pärla: balkongen som vetter mot norr. Balkongen är 13 kvadratmeter stor och rymmer såväl matbord som växter. Ett härligt extrarum under årets varma månader!

Utanför huset finns föreningens gemensamma innergård – en härlig oas med grönska, trätrall, bänkar och en sandlåda med lekhus. Cykelparkering finns både på gården och i källarvåningar. Ett stenkast bort finns ett renoverat parkeringshus där föreningen har 60 parkeringsplatser.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Visningar

Nästa visning

  • Lördag, 7 oktober 11:00–12:00

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park