EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

2 rum & kök, 77 m², lgh 23-1002, Selma Park

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
23-1002
Pris
2 680 000 kr
Månadsavgift
6 673 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
77 m²
Status
Reserverad
23-1002.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 23-1002, 2 rum och kök om 77 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 2 680 000 kr och har en avgift på 6 673 kr.

Direkt när du kliver in i denna generösa tvåa slås du av rymden och ljuset den bjuder på. Detta tack vare extra takhöjd om tre meter, stora fönster och öppen planlösning. Dessutom har lägenheten en sju kvadratmeter stor uteplats att njuta av under årets varma månader.

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger vacker ekparkett. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda med garderober och skåp i både hall och sovrum. Från det luftiga sovrummet nås även en väl tilltagen klädkammare. Pricken över i:et i denna tvåa är en studio på sex kvadratmeter intill köket. Ytan kan till exempel användas som gästrum, barnrum, hemmakontor – eller varför inte skapa din egen kreativa ateljé?

Bostadens centrala punkt är det rymliga köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Här kan du laga mat samtidigt som du umgås med vänner och familj. Det moderna köket från Marbodal har vita skåpluckor och gott om arbetsyta. Köket har all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin, kyl och frys.

Den höga standarden fortsätter även i lägenhetens väl tilltagna badrum. Det är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har vita helkaklade väggar och i grundutförandet är klinkergolvet grått, men det finns möjlighet att göra egna inredningsval. Om du är tidigt ute med ditt köp kan du sätta din personliga prägel på lägenheten genom att välja kulörer på bland annat köksbänk, kakel och klinker.

Uteplatsen vetter mot föreningens gemensamma innergård – en härlig oas med grönska, trätrall, bänkar och en sandlåda med lekhus. Cykelparkering finns både på gården och i källarvåningar. Ett stenkast bort finns ett renoverat parkeringshus där föreningen har 60 parkeringsplatser.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Brf Selma Park!

Har du frågor om lägenhet 23-1002 i Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park