EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

5 rum & kök

Bostadsnummer 23-1003

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
23-1003
Pris
3 340 000 kr
Månadsavgift
6 089 kr
Antal rum och kök
5
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
104 m²
Status
Såld
23-1003.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Femma med två uteplatser

Direkt när du kliver in i denna femma slås du av rymden och ljuset den bjuder på. Detta tack vare extra takhöjd om tre meter och stora fönster i tre väderstreck. Dessutom har lägenheten två uteplatser som blir härliga extrarum under årets varma månader. Den ena uteplatsen är hela elva kvadratmeter stor och ligger i norrläge, medan den andra är på sex kvadratmeter och vetter mot öster.

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger vacker ekparkett. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda med stora skjutdörrsgarderober i de två större sovrummen, samt vanliga garderober i hallen och i ett av de två mindre sovrummen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att du kan laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. Eller varför inte tillaga middagen tillsammans? I det moderna köket från Marbodal finns det gott om plats och arbetsytor. Köket har all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin, kyl och frys.

Den höga standarden fortsätter även i lägenhetens två badrum. Det större är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. I det mindre finns wc och handfat. Båda badrummen har vita helkaklade väggar och i grundutförandet är klinkergolvet grått, men det finns möjlighet att göra egna inredningsval. Om du är tidigt ute med ditt köp kan du sätta din personliga prägel på lägenheten genom att välja kulörer på bland annat köksbänk, kakel och klinker.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

 

Har du frågor om Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park