EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

5 rum & kök

Bostadsnummer 23-1003

Mitt på Selma Lagerlöfs Torg bygger vi 111 bostadsrättslägenheter. Välkommen med din intresseanmälan!

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Park

Område

Hisings Backa

Säljare

Annika Unger

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
23-1003
Pris
3 340 000
Månadsavgift
6 089
Antal rum och kök
5
Tillträde
Från september 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
104 m²
Status
Såld
23-1003.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Femma med två uteplatser

Direkt när du kliver in i denna femma slås du av rymden och ljuset den bjuder på. Detta tack vare extra takhöjd om tre meter och stora fönster i tre väderstreck. Dessutom har lägenheten två uteplatser som blir härliga extrarum under årets varma månader. Den ena uteplatsen är hela elva kvadratmeter stor och ligger i norrläge, medan den andra är på sex kvadratmeter och vetter mot öster.

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger vacker ekparkett. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda med stora skjutdörrsgarderober i de två större sovrummen, samt vanliga garderober i hallen och i ett av de två mindre sovrummen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att du kan laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. Eller varför inte tillaga middagen tillsammans? I det moderna köket från Marbodal finns det gott om plats och arbetsytor. Köket har all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin, kyl och frys.

Den höga standarden fortsätter även i lägenhetens två badrum. Det större är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. I det mindre finns wc och handfat. Båda badrummen har vita helkaklade väggar och i grundutförandet är klinkergolvet grått, men det finns möjlighet att göra egna inredningsval. Om du är tidigt ute med ditt köp kan du sätta din personliga prägel på lägenheten genom att välja kulörer på bland annat köksbänk, kakel och klinker.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

 

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Hisings Backa, även känt som Backa, är en av de stadsdelar i Göteborg som verkligen skjutit i höjden i popularitet de senaste åren. Hit lockas både de som vill prova en ny boendesituation och de som flyttar hemifrån för första gången. Området ligger alldeles vid Göta Älv på Hisingen, och bor du här bor du ganska perfekt. Hisings Backa är lugnt och naturnära, men samtidigt centralt. Med kollektivtrafiken är du över älven och i centrala Göteborg på bara femton minuter.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park