EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

2 rum & kök

Bostadsnummer 31-1806

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Park

Område

Hisings Backa

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
31-1806
Pris
2 850 000
Månadsavgift
3 864
Antal rum och kök
2
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
8
Yta
66 m²
Status
Såld
31-1106_1206_1306_1406_1506_1606_1706_1.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Rymlig tvåa med balkong i vinkel

Välkommen in i denna härliga hörntvåa med alla 66 kvadratmeter på rätt ställen. Lägenhetens vitmålade väggar i kombination med den vackra ekparketten ger en genomgående ljus och trivsam känsla – en känsla som möter dig redan i hallen. Här finns gott om plats för förvaring bakom skjutdörrar, men också utrymme för ytterligare hallmöblemang.

Från hallen kliver du in i bostadens mittpunkt: det generösa vardagsrummet med delvis öppen planlösning mot köket. Här kan du laga mat samtidigt som du umgås med vänner och familj. Det moderna köket från Marbodal har vita skåpluckor och gott om arbetsyta. Köket har all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Intill köket finns matplatsen som nås genom praktiska skjutdörrar.

Den höga standarden fortsätter även i lägenhetens rymliga badrum. Det är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det grå klinkergolvet samspelar fint med väggarnas vita, blanka kakel.

Det luftiga sovrummet ligger avskilt i lägenheten. En lugn vrå med plats för såväl dubbelsäng som annat möblemang, till exempel en arbetshörna. Från både sovrummet och vardagsrummet finns dörrar ut till lägenhetens kronjuvel: balkongen. Den är byggd i vinkel och med en storlek på imponerande 26 kvadratmeter finns det plats för flera sittgrupper och växter för den med gröna fingrar.

Föreningens gemensamma innergård är en härlig oas med grönska, trätrall, bänkar och en sandlåda med lekhus. Cykelparkering finns både på gården och i källarvåningar. Ett stenkast bort finns ett renoverat parkeringshus där föreningen har 60 parkeringsplatser.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park