EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

5 rum & kök, 114 m², lgh 23-1204, Selma Park

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
23-1204
Pris
3 920 000 kr
Månadsavgift
6 675 kr
Antal rum och kök
5
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
114 m²
Status
Såld
23-1104_1204_1304.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 23-1204, 5 rum och kök om 114 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 3 920 000 kr och har en avgift på 6 675 kr.

Om ni är en stor familj som söker en ljus och välplanerad lägenhet har ni hittat hem. Här erbjuds 114 kvadratmeter med gott om plats för såväl lek och soffmys, som stora middagar och balkonghäng med vänner. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger vacker ekparkett, och ljuset flödar in från stora fönster i tre väderstreck.

Lägenheten har fyra stilrena och ljusa sovrum. Två av dem är större och rymmer såväl dubbelsäng som annat önskat möblemang. De har bra förvaringsmöjligheter längs ena väggen, medan de två mindre sovrummen är inredda med varsin garderob. Även den rymliga hallen har plats för förvaringsmöbler – det vill säga om den fem kvadratmeter stora klädkammaren inte räcker till.

Från hallen nås bostadens två badrum. Båda har vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. De är utrustade med wc samt handfat med kommod och spegelskåp. Det större badrummet har även en dusch med dörrar i klarglas samt en praktisk tvätthörna med överskåp och arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare.

Bostadens centrala punkt är det rymliga köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Med en yta på imponerande 44 kvadratmeter finns alla möjligheter att möblera efter familjens behov och intressen. Det vita, moderna köket från Marbodal är smart byggt i vinkel och med väl tilltagna arbetsytor. Här ryms både stora och små mästerkockar! Köket är utrustat med infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin, kyl och frys. Det har vitt kakel och svartmelerad bänkskiva i grundutförandet, men om ni är tidigt ute med ert köp finns möjlighet att välja andra kulörer.

Sist men inte minst erbjuder lägenheten två fantastiska balkonger. Den ena är hela 13 kvadratmeter stor, vetter mot norr och nås från vardagsrummet. En given samlingsplats för både vardag och fest under de varmare månaderna. Bostadens andra balkong är cirka sex kvadratmeter stor, ligger i österläge och nås från ett av sovrummen.

Välkommen till det goda vardagslivet i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om lägenhet 23-1204 i Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park