EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

4 rum & kök

Bostadsnummer 21-1101

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
21-1101
Pris
3 280 000 kr
Månadsavgift
5 621 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
96 m²
Status
Såld
21-1101_1201_1301.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ljus fyra med stor balkong

Om du söker en ljus, modern och välplanerad fyra har du hittat hem. Här erbjuds 96 kvadratmeter med gott om plats för såväl soffmys med familjen som stora middagar och balkonghäng med vänner. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger vacker ekparkett, och ljuset flödar in från stora fönster i tre väderstreck.

Lägenheten har tre stilrena och ljusa sovrum. Det största sovrummet på hela 14 kvadratmeter rymmer såväl dubbelsäng som annat önskat möblemang. Här finns förvaring bakom skjutdörrar längs ena väggen. De andra två sovrummen, varav ett större och ett mindre, är inredda med varsin garderob.

Från hallen nås bostadens två badrum. Båda har vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. De är utrustade med wc samt handfat med kommod och spegelskåp. Det större badrummet har även en dusch med dörrar i klarglas, samt en praktisk tvätthörna med överskåp och arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare.

Bostadens centrala punkt är det rymliga köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Med en yta på imponerande 40 kvadratmeter finns alla möjligheter att möblera efter familjens behov och intressen. Det vita, moderna köket från Marbodal är smart byggt i vinkel och med väl tilltagna arbetsytor. Här ryms både stora och små mästerkockar! Köket är utrustat med infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin, kyl och frys. Det har vitt kakel och svartmelerad bänkskiva i grundutförandet, men om ni är tidigt ute med ert köp finns möjlighet att välja andra kulörer.

Sist men inte minst erbjuder lägenheten en fantastisk balkong. En given samlingsplats för både vardag och fest under de varmare månaderna. Balkongen är hela 13 kvadratmeter stor och ligger i västerläge. För större kalas eller grillkvällar står den gemensamma innergården redo. Förutom grönska pryds innergården av trätrall, bänkar och sandlåda med lekhus. Cykelparkering finns både på gården och i källarvåningar. Ett stenkast bort finns ett renoverat parkeringshus där föreningen har 60 parkeringsplatser.

Välkommen till det goda vardagslivet i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park