EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

2 rum & kök, 51 m², lgh 31-1203, Selma Park

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
31-1203
Pris
2 180 000 kr
Månadsavgift
2 986 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
51 m²
Status
Såld
31-1103_1203_1303_1403_1503_1603_1703_1803_1903.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 31-1203, 2 rum och kök om 51 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 2 180 000 kr och har en avgift på 2 986 kr.

Välkommen hem till en ljus och modern tvåa på 51 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger vacker ekparkett, och ljuset flödar in från stora fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera efter just dina behov.

Hallen har gott om utrymme för avhängning och härifrån leder dörren in till det luftiga sovrummet. Det är hela elva kvadratmeter stort och rymmer såväl säng som annat önskat möblemang. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter genom garderober och skåp i både hall och sovrum. Om du behöver ytterligare förvaring finns en praktisk alkov mellan sovrummet och vardagsrummet. Ytan kan också inredas till exempelvis en arbetsplats eller en mysig läshörna.

Badrummet ligger mitt i lägenheten och är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det grå klinkergolvet samspelar fint med väggarnas vita, blanka kakel.

Bostadens hjärta är det kombinerade köket och vardagsrummet. Det vita köket från Marbodal är byggt längs ena väggen och har all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Tack vare den öppna planlösningen kan du laga mat samtidigt som du umgås med vänner. Efter middagen beger ni er troligtvis ut på balkongen, som är byggd i vinkel utmed två av lägenhetens väggar. Med en storlek på imponerande 22 kvadratmeter finns det plats för flera sittgrupper och växter för den med gröna fingrar.

Om ni mot all förmodan inte får plats på balkongen, kan ni nyttja föreningens grönskande innergård för fika i solen och härliga grillkvällar. Får du långväga gäster finns en föreningslokal med övernattningsmöjlighet på samma våning som lägenheten.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om lägenhet 31-1203 i Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park