EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

2 rum & kök, 65 m², lgh 23-1303, Selma Park

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
23-1303
Pris
2 690 000 kr
Månadsavgift
5 634 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
65 m²
Status
Reserverad
22-1103_1203_1303.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 23-1303, 2 rum och kök om 65 m² på våning 3. Denna lägenhet kostar 2 690 000 kr och har en avgift på 5 634 kr.

Om du söker en stor, ljus och modern tvåa har du hittat hem. Här erbjuds 66 kvadratmeter med ypperliga förvaringsmöjligheter och gott om plats för såväl socialt umgänge som avskildhet. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger vacker ekparkett, och ljuset flödar in från de stora fönstren.

Bostadens centrala punkt är det rymliga köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Med en yta på hela 34 kvadratmeter kan du enkelt möblera efter dina behov och intressen. Det vita, moderna köket från Marbodal är byggt längs ena väggen och har gott om arbetsyta. Köket är utrustat med infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Det har vitt kakel och svartmelerad bänkskiva i grundutförandet, men om du är tidigt ute med ditt köp finns möjlighet att välja andra kulörer.

Det ljusa och luftiga sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang, till exempel en arbetshörna. Intill sovrummet finns en klädkammare med både inbyggd förvaring och utrymme för ytterligare förvaringslösningar. Lägenhetens badrum nås från hallen, det har vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork, samt en praktisk tvätthörna med överskåp och arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare.

Sist men inte minst erbjuder lägenheten en fantastisk balkong. En given samlingsplats för både vardag och fest under de varmare månaderna. Balkongen är åtta kvadratmeter stor och vetter mot innergården. Förutom grönska pryds gården av trätrall, bänkar och sandlåda med lekhus. Cykelparkering finns både på gården och i källarvåningar. Ett stenkast bort finns ett renoverat parkeringshus där föreningen har 60 parkeringsplatser.

Välkommen till det goda vardagslivet i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om lägenhet 23-1303 i Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park