EHB Selma ext vinkel 12
EH selma bild 1_kok
Selma Park
EH selma bild 2_vard
Selma Park
EH selma bild 4_sov
Selma Park
EH selma bild 3_bad
Selma Park
EHB Selma ext vinkel 11b
EHB Selma ext vinkel 10a
EHB Selma ext vinkel 10 balkong
EHB Selma ext vinkel 13

5 rum & kök, 117 m², lgh 22-1201, Selma Park

Bo mitt på Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheter om 1-4 rum och kök redo för inflyttning. Välkommen att boka din visning!

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
22-1201
Pris
3 990 000 kr
Månadsavgift
6 851 kr
Antal rum och kök
5
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
117 m²
Status
Såld
22-1101_1201_1301.jpg

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 22-1201, 5 rum och kök om 117 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 3 990 000 kr och har en avgift på 6 851 kr.

Välkommen in i denna härliga gavelfemma med alla 117 kvadratmeter på rätt ställen. Lägenhetens vitmålade väggar i kombination med den vackra ekparketten ger en genomgående ljus och trivsam känsla – en känsla som möter dig redan i hallen. Här finns gott om utrymme för avhängning och förvaring, med både en garderob och en fem kvadratmeter stor klädkammare. De fyra sovrummen har också goda förvaringsmöjligheter i form av vita, stilrena garderober.

Rakt fram från hallen finner du bostadens hjärta: det kombinerade köket och vardagsrummet med öppen social planlösning. Det hela 47 kvadratmeter stora rummet rymmer både matplats för många middagsgäster och en generös soffhörna för mysiga filmkvällar. Köket i vitt från Marbodal är smart byggt i vinkel. Här finns gott om arbetsytor och all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin, kyl och frys.

Lägenhetens båda badrum är moderna och stilrena med vit inredning och rostfria detaljer. Väggarna är helkaklade i vitt och klinkergolvet är grått i grundutförandet, men om du är tidigt ute med ditt köp finns det möjlighet att göra egna inredningsval. Båda badrummen är utrustade med wc samt handfat med kommod och spegelskåp. Det större badrummet har även en dusch med dörrar i klarglas samt en praktisk tvätthörna med överskåp och arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare.

Sist men inte minst har lägenheten två rymliga balkonger med plats för både sittmöbler och växter. För större kalas eller grillkvällar står den gemensamma innergården redo. Förutom grönska pryds innergården av trätrall, bänkar och sandlåda med lekhus. Cykelparkering finns både på gården och i källarvåningar. Ett stenkast bort finns ett renoverat parkeringshus där föreningen har 60 parkeringsplatser.

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

Har du frågor om lägenhet 22-1201 i Selma Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Park

Se alla bostäder i Selma Park