Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

3 rum & kök, 74 m², lgh 4-1103, Selma Gård

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
4-1103
Pris
2 980 000 kr
Månadsavgift
5 508 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
74 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Välkommen till lägenhet 4-1103, 3 rum och kök om 74 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 2 980 000 kr och har en avgift på 5 508 kr.

Välkommen hem till en nyproducerad trerumslägenhet med 74 välplanerade kvadratmeter. Med ljusa färger, noggrant utvalda material och full utrustning är det en både trivsam och praktisk bostad.

Genomtänkt planlösning 

Direkt i hallen ser du en av lägenhetens stora fördelar: den goda förvaringen. I hallen finns kapphylla, garderob, städskåp och ett stort förråd.

På vänster sida från hallen når du lägenhetens två sovrum, som ligger avskilt från varandra, Det största har en praktisk garderobsvägg och utrymme för såväl en dubbelsäng som andra möbler. Det mindre sovrummet passar perfekt för barnen, gäster eller som arbetsrum.

Mellan sovrummen ligger det stora badrummet. Det har vitt matt kakel på väggarna, grå klinker på golven och duschväggar i klarglas. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänkskiva och skåp.

Rum för gemenskap 

Till höger från hallen kommer du in i det moderna köket som har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Köket är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys.

På kökets ena sida finns plats för en stor matgrupp, trivsamt placerad intill ett fönster. På den andra sidan finns vardagsrummet med plats för en mysig soffhörna och andra möbler.

Från vardagsrummet kliver du ut på lägenhetens balkong. Balkongen ligger i nordost, mot föreningens gård, och är cirka elva kvadratmeter stor. Ett härligt extrarum under sommarmånaderna!

Här är ett hem att trivas i!

Har du frågor om lägenhet 4-1103 i Selma Gård? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård