Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

3 rum & kök

Bostadsnummer 2-1503

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Gård

Område

Hisings Backa

Kontakt

Jessica Larsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
2-1503
Pris
3 350 000
Månadsavgift
5 508
Antal rum och kök
3
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
5
Yta
74 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Stor trea med balkong i nordväst

  • Öppet mellan kök och vardagsrum
  • Två rymliga sovrum
  • Stor balkong i nordväst

Om du söker en nyproducerad, ljus och praktisk trerumslägenhet har du hittat hem. Den här trean erbjuder 74 trivsamma kvadratmeter med plats för både umgänge och avskildhet.

Genomtänkt planlösning 

Du kliver in i hallen som har gott om plats för avhängning med både kapphylla och en skjutdörrsgarderob. Till höger om hallen hittar du bostadens naturliga samlingsplats: det kombinerade vardagsrummet och köket. Här ryms såväl en stor matgrupp som en mysig soffhörna och andra möbler.

Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys.

Badrum med tvätthörna 

Rakt fram till vänster från hallen finns en inre hall med garderober och en klädkammare. Härifrån når du de två rymliga sovrummen, som har ett lugnt läge med fönster mot gården.

Intill finns badrummet som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och duschvägg i klarglas. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Lägenhetens balkong ligger i nordväst och är cirka tio kvadratmeter stor. Balkongen rymmer till exempel en mindre matgrupp eller en loungehörna och växter. Utsikten är över föreningens härliga gröna gård.

Välkommen hem!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård