Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

1 rum & kök

Bostadsnummer 1-1002

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Gård

Område

Hisings Backa

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
1-1002
Pris
1 775 000
Månadsavgift
2 679
Antal rum och kök
1
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
36 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Etta i markplan med egen uteplats

  • Öppen och ljus planlösning
  • Egen uteplats mot gården
  • Fullt utrustat kök och badrum

Bli den första ägaren till den här unika enrumslägenheten på 36 trivsamma kvadratmeter. Här är en välplanerad bostad med full utrustning, god standard och noggrant utvalda material.

Genomtänkt planlösning

Rakt fram från hallen, som har en kapphylla och skjutdörrsgarderober, öppnar lägenheten upp sig. Köket är byggt längs ena väggen och du kan möblera rummet efter eget tycke och smak. Här ryms både en mindre matgrupp, soffhörna och säng.

Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt kombinerad kyl och frys.

Modernt och fräscht badrum

Det rymliga badrummet har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och duschvägg i klarglas. Det är utrustat med en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare, en så kallad kombimaskin.

Lägenhetens uteplats ligger i nordväst och är cirka elva kvadratmeter stor. Uteplatsen rymmer till exempel en mindre matgrupp eller en loungehörna och växter. Utsikten är över föreningens härliga gröna gård.

Välkommen hem!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård