Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

1 rum & kök

Bostadsnummer 1-1202

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Gård

Område

Hisings Backa

Kontakt

Jessica Larsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
1-1202
Pris
1 870 000
Månadsavgift
2 680
Antal rum och kök
1
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
36 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Välplanerad etta med stor balkong

  • Öppen och ljus planlösning
  • Stor balkong mot gården
  • Fullt utrustat kök och badrum

Välkommen hem till en nyproducerad enrumslägenhet med alla 36 kvadratmeter på rätt plats. Med ljusa färger, noggrant utvalda material och full utrustning är det en både trivsam och praktisk bostad.

Genomtänkt planlösning

Rakt fram från hallen, som har en kapphylla och skjutdörrsgarderober, öppnar lägenheten upp sig. Köket är byggt längs ena väggen och du kan möblera rummet efter eget tycke och smak. Här ryms både en mindre matgrupp, soffhörna och säng.

Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt kombinerad kyl och frys.

Modernt och fräscht badrum

Det rymliga badrummet har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och duschvägg i klarglas. Det är utrustat med en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare, en så kallad kombimaskin.

Lägenhetens balkong ligger i nordväst och är cirka elva kvadratmeter stor. Balkongen rymmer till exempel en mindre matgrupp eller en loungehörna och växter. Utsikten är över föreningens härliga gröna gård.

Här är ett hem att trivas i!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård