Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

2 rum & kök

Bostadsnummer 3-1402

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Gård

Område

Hisings Backa

Kontakt

Jessica Larsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
3-1402
Pris
2 476 000
Månadsavgift
3 870
Antal rum och kök
2
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
52 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Smart planerad tvåa med balkong

  • Balkong mot gården
  • Fullt utrustat kök och badrum
  • Stort sovrum med garderobsvägg

Välkommen hem till en nyproducerad tvårumslägenhet med alla 52 kvadratmeter på rätt plats. Med ljusa färger, noggrant utvalda material och full utrustning är det en både trivsam och praktisk bostad.

Genomtänkt planlösning

I hallen finns en kapphylla för avhängning och en garderob för förvaring. Till vänster om hallen hittar du köket – avskilt men ändå i nära anslutning till vardagsrummet. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt kombinerad kyl och frys.

Vardagsrummet har plats för både matgrupp, soffhörna och arbetsplats. Lägenhetens sovrum har ett lugnt läge med fönster mot gården. Här finns en praktisk garderobsvägg och rummet rymmer både en dubbelsäng och andra möbler.

Modernt och fräscht badrum

Det rymliga badrummet har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och duschvägg i klarglas. Badrummet är utrustat med en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare, en så kallad kombimaskin.

Lägenhetens balkong ligger i nordost och är cirka nio kvadratmeter stor. Balkongen rymmer till exempel en mindre matgrupp eller en loungehörna och växter. Utsikten är över föreningens härliga gröna gård.

Här är ett hem att trivas i!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård