Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

4 rum & kök, 90 m², lgh 2-1001, Selma Gård

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
2-1001
Pris
3 600 000 kr
Månadsavgift
6 699 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
90 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Välkommen till lägenhet 2-1001, 4 rum och kök om 90 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 3 600 000 kr och har en avgift på 6 699 kr.

Välkommen hem till en nyproducerad fyrarumslägenhet i markplan med 90 välplanerade kvadratmeter. Med ljusa färger, noggrant utvalda material och full utrustning är det en både trivsam och praktisk bostad.

Genomtänkt planlösning

Du kliver in i hallen som har gott om plats för avhängning, med både kapphylla och skjutdörrsgarderober. Längre in i bostaden finns mer förvaringsutrymme i form av en klädkammare.

Till vänster om hallen hittar du bostadens naturliga samlingsplats: det kombinerade vardagsrummet och köket. Här finns plats för såväl en stor matgrupp som en mysig soffhörna och andra möbler. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys.

Rymliga badrum och sovrum

Den goda standarden fortsätter även i lägenhetens två badrum. De har vitt matt kakel på väggarna, grå klinker på golven och duschväggar i klarglas. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkskiva och skåp.

Lägenheten har tre sovrum, varav ett större med plats för en dubbelsäng och andra möbler. De andra två sovrummen passar perfekt för barnen, gäster eller som arbetsrum. Två av sovrummen har dörrar ut till lägenhetens uteplats. Uteplatsen ligger i nordväst, mot föreningens gård, och är cirka 17 kvadratmeter stor.

Här är ett hem att trivas i!

Har du frågor om lägenhet 2-1001 i Selma Gård? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård