Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

3 rum & kök

Bostadsnummer 4-1004

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Gård

Område

Hisings Backa

Kontakt

Jessica Larsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
4-1004
Pris
3 100 000
Månadsavgift
5 508
Antal rum och kök
3
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
74 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Stor trea i markplan med uteplats

  • 18 kvadratmeter stor uteplats
  • Två rymliga sovrum
  • Gott om förvaring i lägenheten

Om du söker en nyproducerad, ljus och praktisk trerumslägenhet har du hittat hem. Den här trean erbjuder 74 trivsamma kvadratmeter med plats för både umgänge och avskildhet.

Genomtänkt planlösning 

Direkt i hallen ser du en av lägenhetens stora fördelar: den goda förvaringen. I hallen finns kapphylla, garderob, städskåp och ett stort förråd.

På vänster sida från hallen når du lägenhetens två sovrum, som ligger avskilt från varandra, Det största har en praktisk garderobsvägg och utrymme för såväl en dubbelsäng som andra möbler. Det mindre sovrummet passar perfekt för barnen, gäster eller som arbetsrum.

Mellan sovrummen ligger det stora badrummet. Det har vitt matt kakel på väggarna, grå klinker på golven och duschväggar i klarglas. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänkskiva och skåp.

Rum för gemenskap 

Till höger från hallen kommer du in i det moderna köket som har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Köket är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys.

På kökets ena sida finns plats för en stor matgrupp, trivsamt placerad intill ett fönster. På den andra sidan finns vardagsrummet med plats för en mysig soffhörna och andra möbler.

Från vardagsrummet kliver du ut på lägenhetens uteplats. Uteplatsen ligger i nordost, mot föreningens gård, och är cirka 18 kvadratmeter stor. Ett härligt extrarum under sommarmånaderna!

Välkommen hem!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård