Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

4 rum & kök

Bostadsnummer 4-1101

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
4-1101
Pris
4 150 000 kr
Månadsavgift
6 997 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
94 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Välplanerad gavelfyra med stor balkong

Bli den första ägaren till den här unika fyrarumslägenheten på 94 trivsamma kvadratmeter, på husets gavel. Här är en bostad med god standard, noggrant utvalda material och plats för hela familjen.

Genomtänkt planlösning

Direkt i hallen ser du en av lägenhetens stora fördelar: den goda förvaringen. I hallen finns kapphylla, garderober och städskåp, och i bostaden hittar du fler inbyggda garderober och ett stort förråd.

Till vänster från hallen når du lägenhetens tre sovrum. Det största ligger avskilt, har en praktisk garderobsvägg och utrymme för såväl en dubbelsäng som andra möbler. De andra två sovrummen passar perfekt för barnen, gäster eller som arbetsrum.

Mellan det större och de mindre sovrummen ligger bostadens två badrum. Båda har vitt matt kakel på väggarna, grå klinker på golven och duschväggar i klarglas. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkskiva och skåp.

Rum för gemenskap

Till höger från hallen kommer du in i det moderna köket som har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Köket är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys.

På kökets ena sida finns plats för en stor matgrupp, trivsamt placerad intill ett fönster. På den andra sidan finns vardagsrummet med plats för en mysig soffhörna och andra möbler.

Från vardagsrummet kliver du ut på lägenhetens balkong. Den ligger i nordost, mot föreningens gård, och är hela 14 kvadratmeter stor. Här finns plats för såväl en matgrupp som en loungehörna med växter.

Välkommen hem!

Har du frågor om Selma Gård? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Portratt Amanda 360

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård