Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

3 rum & kök, 74 m², lgh 2-1002, Selma Gård

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
2-1002
Pris
3 010 000 kr
Månadsavgift
5 507 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
74 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Välkommen till lägenhet 2-1002, 3 rum och kök om 74 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 3 010 000 kr och har en avgift på 5 507 kr.

Välkommen hem till en nyproducerad trerumslägenhet i markplan med 74 välplanerade kvadratmeter. Med ljusa färger, noggrant utvalda material och full utrustning är det en både trivsam och praktisk bostad.

God standard och utrustning 

I hallen finns en kapphylla för avhängning och en garderob för förvaring. Fler garderober finns längre in i lägenheten. Till höger om hallen ligger det stora köket, som har plats för flera kockar och många middagsgäster. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys.

Den goda standarden fortsätter även i lägenhetens badrum. Det har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och duschvägg i klarglas. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Rum för gemenskap 

Rakt fram till vänster från hallen hittar du vardagsrummet, som har plats för både en mysig soffhörna och andra möbler. Här finns dörren ut till lägenhetens uteplats. Den ligger i nordväst, mot föreningens gård, och är cirka elva kvadratmeter stor.

Intill vardagsrummet ligger ett av lägenhetens två sovrum. Det är cirka åtta kvadratmeter stort och passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Det andra sovrummet ligger i andra änden av lägenheten, är cirka tolv kvadratmeter stort och har plats för både en dubbelsäng och andra möbler.

Här är ett hem att trivas i!

Har du frågor om lägenhet 2-1002 i Selma Gård? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Yusuf Onur

Telefon: 070-8238200

Yusuf Onur, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård