Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

3 rum & kök

Bostadsnummer 2-1002

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Gård

Område

Hisings Backa

Kontakt

Jessica Larsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
2-1002
Pris
3 010 000
Månadsavgift
5 508
Antal rum och kök
3
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
74 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Stor trea med egen uteplats

  • Stort kök avskilt från vardagsrummet
  • Två sovrum i olika delar av bostaden
  • Rymlig uteplats i nordväst

Välkommen hem till en nyproducerad trerumslägenhet i markplan med 74 välplanerade kvadratmeter. Med ljusa färger, noggrant utvalda material och full utrustning är det en både trivsam och praktisk bostad.

God standard och utrustning 

I hallen finns en kapphylla för avhängning och en garderob för förvaring. Fler garderober finns längre in i lägenheten. Till höger om hallen ligger det stora köket, som har plats för flera kockar och många middagsgäster. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys.

Den goda standarden fortsätter även i lägenhetens badrum. Det har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och duschvägg i klarglas. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Rum för gemenskap 

Rakt fram till vänster från hallen hittar du vardagsrummet, som har plats för både en mysig soffhörna och andra möbler. Här finns dörren ut till lägenhetens uteplats. Den ligger i nordväst, mot föreningens gård, och är cirka elva kvadratmeter stor.

Intill vardagsrummet ligger ett av lägenhetens två sovrum. Det är cirka åtta kvadratmeter stort och passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Det andra sovrummet ligger i andra änden av lägenheten, är cirka tolv kvadratmeter stort och har plats för både en dubbelsäng och andra möbler.

Här är ett hem att trivas i!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård