Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

1 rum & kök

Bostadsnummer 1-1301

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Gård

Område

Hisings Backa

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
1-1301
Pris
2 168 000
Månadsavgift
2 978
Antal rum och kök
1
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
40 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Stor och välplanerad vindsetta

  • Öppen och ljus planlösning
  • Balkong högst upp i huset på gaveln
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare

Söker du en nyproducerad etta utöver det vanliga? Då kan den här vindslägenheten passa dig. Du tar hissen högst upp i huset och bakom dörren möts du av en rymlig bostad på 40 kvadratmeter.

Fullt utrustat kök

Rakt fram från hallen, som har en kapphylla och skjutdörrsgarderober, öppnar lägenheten upp sig. Köket är byggt längs ena väggen och du kan möblera rummet efter eget tycke och smak. Här finns plats för både en mindre matgrupp, soffhörna och säng.

Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt kombinerad kyl och frys.

Modernt och fräscht badrum

Det rymliga badrummet har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och duschvägg i klarglas. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Lägenhetens balkong har ett fritt läge eftersom den är högst upp och på gaveln. Balkongen ligger i nordost och är cirka tio kvadratmeter stor. Den rymmer till exempel en mindre matgrupp och en loungedel med fåtölj och växter.

Välkommen hem!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård