Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

4 rum & kök

Bostadsnummer 3-1403

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Selma Gård

Område

Hisings Backa

Kontakt

Jessica Larsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
3-1403
Pris
4 080 000
Månadsavgift
6 997
Antal rum och kök
4
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
94 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Stor fyra med balkong i sydost

  • Öppet mellan kök och vardagsrum
  • Tre rymliga sovrum
  • Stor balkong mot närområdet

Om du söker en nyproducerad, ljus och praktisk fyrarumslägenhet har du hittat hem. Den här fyran erbjuder 94 trivsamma kvadratmeter med plats för både umgänge och avskildhet.

Genomtänkt planlösning

Du kliver in i hallen som har gott om plats för avhängning, med både kapphylla och skjutdörrsgarderober. Till höger om hallen hittar du bostadens naturliga samlingsplats: det kombinerade vardagsrummet och köket. Här ryms såväl en stor matgrupp som en mysig soffhörna och andra möbler.

Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys.

Badrum med tvätthörna

Rakt fram till vänster från hallen finns lägenhetens tre sovrum, två badrum och en klädkammare. Badrummen har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golven och duschväggar i klarglas. Det större badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Det största sovrummet har plats för en dubbelsäng och andra möbler. De andra två sovrummen passar perfekt för barnen, gäster eller som arbetsrum.

Lägenhetens balkong har ett soligt läge i sydost, Den är hela 16 kvadratmeter stor och har utsikt över Litteraturgatan och närområdet. Balkongen rymmer till exempel en matgrupp och en loungehörna med fåtöljer och växter.

Välkommen hem!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård