Selma Gård visualisering vardagsrum
Selma Gård visualisering vardagsrum 2

2 rum & kök

Bostadsnummer 1-1003

I Selma Stad bygger vi just nu 60 bostadsrätter. Välkommen att skicka in en intresseanmälan eller kontakta vår säljare så berättar vi mer.

Status

Försäljning pågår

Område

Hisings Backa

Bostadsnummer
1-1003
Pris
2 387 000 kr
Månadsavgift
4 466 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
60 m²
Status
Till salu
Selma Gård

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Stor gaveltvåa med egen uteplats

Bli den första ägaren till den här unika tvårumslägenheten på 60 trivsamma kvadratmeter. Här är en välplanerad bostad med full utrustning, god standard och noggrant utvalda material.

Öppen planlösning 

Du kliver in i hallen som har gott om plats för avhängning med både kapphylla och skjutdörrsgarderober. Troligen lägger du först märke till ljusinsläppet – lägenheten ligger på husets gavel vilket gör att den har fönster i två väderstreck.

Till höger om hallen hittar du bostadens naturliga samlingsplats: det kombinerade vardagsrummet och köket. Här ryms såväl en matgrupp som en mysig soffhörna och andra möbler. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt kombinerad kyl och frys.

Badrum med tvätthörna 

Rakt fram till vänster från hallen finns en inre hall med ännu mer förvaringsutrymme. Härifrån når du det stora sovrummet, som har ett lugnt och avskilt läge.

Intill finns badrummet som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och duschvägg i klarglas. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Lägenhetens uteplats ligger i nordväst och är cirka nio kvadratmeter stor. Uteplatsen rymmer till exempel en mindre matgrupp eller en loungehörna och växter. Utsikten är över föreningens härliga gröna gård.

Välkommen hem!

Har du frågor om Selma Gård? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Portratt Amanda 360

Närområdet

Stad eller natur? I Hisings Backa behöver du inte välja. Här bor du med grönska runt hörnet, samtidigt som läget är centralt. Med kollektivtrafiken tar det bara 15 minuter till Göteborgs centrum. I området finns dessutom ett bra serviceutbud med bland annat mataffärer, restauranger och apotek.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Selma Gård

Se alla bostäder i Selma Gård