Brf Kullen baksida

Kullen

Nya bostadsrättslägenheter nära Hammarkulletorget. Välkommen med din intresseanmälan senast 17 januari och få förtur vid säljstarten i januari 2022.

Status

Kommande säljstart

Område

Hammarkullen, Angered

Intresseanmälan

Gör din anmälan idag!

Säljare

Amanda Samuelsson

Projektfakta
Status:
Kommande säljstart
Område:
Hammarkullen, Angered
Ägandeform:
Bostadsrätt
Bostadstyp:
Lägenhet
Bostäder:
46
Rum:
1–4
Yta:
30–101 m²
Pris:
Månadsavgift:
Tillträde:
Vinter 2022

Nya perspektiv i Bostadsrättsföreningen Kullen!

Drömmer du om att äga ditt eget hem?
I Bostadsrättsföreningen Kullen i Hammarkullen väntar 46 nya hem på sina första ägare. Här finns stora och små lägenheter, 1-4 rum och kök från 30 till 101 kvadratmeter. Köper du en egen lägenhet här så kan du flytta in redan från mars 2022. Gör en intresseanmälan senast den 17 januari och få information om och förtur till vår VIP-säljstart. Att köpa en egen lägenhet kan bli en nystart och en långsiktig satsning.

Lägenheterna:
Bygget av de nya lägenheterna är i full gång och du kan redan nu se det nya huset på plats. Lägenheterna är luftiga med funktionell planlösning, stora balkonger, ljusa färger och hållbara naturmaterial som parkettgolv och fönsterbänkar i sten. Moderna, öppna kök med bra förvaring, genomtänkta arbetsytor och diskmaskin. Fräscha badrum med vitt kakel och grå klinkers, alla har egna tvättmöjligheter och handdukstork.

Området:
Här bor du alldeles intill grön natur och med alla bekvämligheter på gångavstånd, som till exempel skola, förskola, mataffär, vårdcentral och gym. Det är bra kommunikationer med flera spårvagnslinjer och buss som tar dig in till centrala Göteborg på ca 20 minuter.

Detta händer just nu i projektet

Planering av det nya bostadsområdet

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna.

Gör din intresseanmälan och få förtur vid säljstarten

En intresseanmälan innebär att du får förtur vid säljstarten, innan bostäderna annonseras ut. Du kommer att få inbjudan till VIP-säljstarten och information om bostäderna före alla andra.

VIP-säljstart jan 2022

Du som har gjort intresseanmälan blir inbjuden till den exklusiva VIP-säljstarten. Det är under denna säljstartsperiod som du kan nyttja din förtur. När VIP-säljstarten är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut.

Försäljningen startar och bostäderna annonseras ut

Försäljning pågår och bostäderna annonseras på vår hemsida samt på vissa externa sidor t ex booli.se, hemnnet.se

Tillträde och inflyttning från jan 2022

Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Nu kan du flytta in.

Skulle du vilja bo här?

Vill du ha förtur till den exklusiva VIP-säljstarten? Och större möjlighet att få just din drömbostad? Då skall du göra intresseanmälan till detta bostadsprojekt senast 17 januari.

Närområdet

Nordöstra Göteborg utgör en femtedel av Göteborgs yta. Här hittar du Lövgärdet och Gårdsten i norra delen, Gunnilse och Olofstorp i östra delen samt Angered centrum, Gårdsten och Hammarkullen i västra delen. De olika områdena har sina unika kvaliteter, men en sak har de gemensamt. De ligger alla i nära anslutning till natursköna områden i nordöstra Göteborg.

Göteborg gör just nu en stor satsning på levande och sammanhängande stadsmiljöer i nordöstra Göteborg. Så mycket som det nu byggs i stadsdelen har det inte gjorts på många år. Egnahemsbolaget bygger just nu bostadsrätter i Gårdsten och Lövgärdet.

Liknande projekt

Se alla projekt