Siriusgatan

Antal bostäder: 10

Rum och kök: 4

Bo på höjden med härlig utsikt i radhus på 4 rum och kök. Egen uteplats och parkering. Välkommen med din intresseanmälan!

Status

Kommande försäljning

Område

Bergsjön

Ägandeform:
Äganderätt
Bostadstyp:
Radhus
Yta:
120 m²
Pris:
Månadsavgift:

Vackert läge uppe på höjden 

På Siriusgatan i Gärdsås, som tillhör Bergsjön, omges du av naturområden, service, och allt du kan tänkas behöva för ett enkelt vardagsliv. I Gärdsås bor du i en av Göteborgs högst belägna stadsdelar och på en klar dag erbjuds du en vacker utsikt. Området runt Siriusgatan kommer framåt att utvecklas med nya bostäder. Totalt blir det cirka 100 bostäder i blandade upplåtelseformer med både småhus och lägenheter.

Som boende på Siriusgatan har du kommunikationer med spårvagn eller buss nära. Du tar dig enkelt in till city på drygt en halvtimme och bara tio minuters bilfärd bort hittar du Allums köpcenter och stormarknad. I närområdet finns också skolor och förskolor, apotek, mataffär och prisbelönad vårdcentral.

En liten bit utanför Bergsjön hittar du Kviberg med sitt breda utbud av aktiviteter, här finns både beachvolleyboll, skidåkning, klättring och hinderbana.

10 radhus belägna på höjden

Vi planerar att bygga cirka 100 bostäder, varav cirka 40 småhus och cirka 60 lägenheter i området i olika etapper. I första etappen byggs 10 radhus med eget ägande som upplåtelseform. De välplanerade och moderna radhusen är på 120 kvadratmeter och har alla två parkeringar med möjlighet till elbilsladdning och uteplats. Husen kommer att integreras fint med de befintliga husen som ligger på gatan idag.

Preliminär start av försäljning är planerad under 2026 och tillträde 2028. Priser presenteras närmre förstäljningsstarten.

Närområdet

Planering av det nya bostadsområdet

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna.

Gör din intresseanmälan och du blir inbjuden till förtursförsäljningen

En intresseanmälan innebär att du blir inbjuden till förtursförsäljningen, det vill säga att du får förtur och information om bostäderna före alla andra.

Förtursförsäljningen - preliminärt från 2026

Du som har gjort intresseanmälan är inbjuden till förtursförsäljningen. Det är under denna period som du kan nyttja din förtur och göra en köpanmälan. När förtursförsäljningen är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut.

Försäljning - preliminärt från 2026

Försäljning pågår och bostäderna annonseras på vår hemsida samt på vissa externa sidor t ex booli.se, hemnet.se

Tillträde och inflyttning - preliminärt 2028

Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Nu kan du flytta in.

Liknande projekt

Se alla projekt