Brf Kullen baksida
Kullen kvallsbild interiört
Kullen kvällsbild
Brf Kullen framsida
Kullen 1RoK
Kullen 1RoK alternativ
Kullen 2RoK
Kullen badrum
Kullen uteplats
Kullen gemensamhet
Kullen sovrum
Kullen framsida

2 rum & kök

Bostadsnummer 8-1601

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Kullen nära Hammarkulletorget. Inflyttningsklara lägenheter nära spårvagn och natur.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Kullen

Område

Hammarkullen, Angered

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
8-1601
Pris
1 195 000
Månadsavgift
2 792
Antal rum och kök
2
Tillträde
Från mars 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
6
Yta
49 m²
Status
Såld
Planritning 8-1601

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Planritning lägenhet 8-1601

Ljus och praktisk vindstvåa

  • Öppen och social planlösning
  • Stort ljusinsläpp från fönster i fil
  • Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare

Om du söker en nyproducerad, ljus och praktisk tvårumslägenhet har du hittat hem. Den här lägenheten erbjuder 49 trivsamma kvadratmeter med plats för både umgänge och avskildhet.

Du tar hissen högst upp i huset och bakom dörren möts du först av en möblerbar hall med gott om plats för avhängning, med både kapphylla och garderober. Precis som i resten av lägenheten är väggarna vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

Från hallen når du bostadens centrum: det kombinerade vardagsrummet och köket med fönster i fil. Fönstren vetter mot norr med utsikt över området. Under snedtaket intill köket finns plats för en stor matgrupp, och intill kan du placera såväl en soffgrupp som andra möbler. De ljusa färgerna och den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak.

Genomgående god standard
Köket kommer från HTH och har släta vita luckor med rostfria handtag som matchar vitvarorna i rostfritt. Ovanför den mörkgrå bänkskivan i laminat sitter vita kakelplattor. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Den goda standarden fortsätter även i lägenhetens badrum. Det är fräscht och modernt med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegel, duschhörna i klarglas och handdukstork. Dessutom finns en praktisk tvätthörna med väggskåp och arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare.

Bra förvaringsmöjligheter
Lägenhetens sovrum når du från hallen. Det rymmer en dubbelsäng och andra möbler, och längs ena väggen finns en garderob och ett linneskåp. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i hallens garderober och städskåp, samt i förrådet i markplan som tillhör lägenheten.

I markplan hittar du också den rymliga gemensamhetslokalen, som passar perfekt för kalas eller andra tillfällen då du får många gäster. Där finns både soffgrupp, kök, dusch och toalett. Den ligger på markplan och utanför finns en gemensam uteplats som blir tillgänglig när du har bokat lokalen.

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Kullen

Se alla bostäder i Kullen