Överblick över matplats/vardagsrum i Brf Kullen.
Kullen kvallsbild interiört
Kullen kvällsbild
Brf Kullen framsida
Överblick över farstun i en av bostadsrätterna i Brf Kullen i Hammarkullen.
Överblick över matplats/vardagsrum i Brf Kullen. Foto: Soroush Etminan
Överblick över matplats/vardagsrum i Brf Kullen.
Överblick över en av bostädernas kök, Hammarkullen.
Ett barnrum i en bostadsrätterna om 4 rum och kök i Brf Hammarkullen.
Överblick över ett av barnrummen i Brf Kullen.
Överblick över ett av badrummen i Brf Kullen.
Kullen 1RoK
Kullen 2RoK
Kullen uteplats
Kullen gemensamhet
Kullen framsida

4 rum & kök

Bostadsnummer 8-1603

Köp din bostad nu – bo avgiftsfritt i 2 år! Inflyttningsklara lägenheter nära Hammarkulletorget, kollektivtrafik och natur.

Status

Försäljning pågår

Område

Hammarkullen, Angered

Bostadsnummer
8-1603
Pris
2 495 000 kr
Månadsavgift
9 245 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
6
Yta
101 m²
Status
Till salu
Kullen 8-1603

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Planritning för 8-1603

Stor vindsfyra med dubbla balkonger

Söker du en fyrarumslägenhet utöver det vanliga? Då kan den här nyproducerade vindslägenheten på 101 kvadratmeter passa dig.

Du tar hissen högst upp i huset och bakom dörren möts du först av en hall med gott om plats för avhängning, med både kapphylla och garderober. Precis som i resten av lägenheten är hallens väggar vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

Rakt fram från hallen hittar du bostadens naturliga samlingsplats: det kombinerade vardagsrummet och köket. Under snedtaket intill köket finns plats för en stor matgrupp, och intill kan du placera såväl en soffgrupp som andra möbler. De ljusa färgerna och den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak.

Härifrån når du även lägenhetens ena balkong. Den ligger i väster, med utsikt mot både grönska och bostadsområdet. Balkongen är åtta kvadratmeter stor och har därmed plats för till exempel ett matbord eller en soffgrupp och växter.

Genomgående god standard

Köket kommer från HTH och har släta vita luckor med rostfria handtag som matchar vitvarorna i rostfritt. Ovanför den mörkgrå bänkskivan i laminat sitter vita kakelplattor. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Här finns även dörren till en kattvind som ger extra förvaringsutrymme.

Den goda standarden fortsätter i lägenhetens två badrum. De är fräscha och moderna med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Båda badrummen är utrustade med wc, handfat, vit kommod, spegel och handdukstork. Det ena badrummet har även en duschhörna i klarglas. Det andra har en praktisk tvätthörna med väggskåp och arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare, samt ett badrumsskåp och takfönster.

Tre sovrum med bra förvaring

Lägenheten ligger på husets gavel vilket gör att rummen har fönster i tre olika väderstreck. Från hallen når du det största sovrummet som har plats för såväl dubbelsäng som andra möbler. Längs rummets ena vägg finns tre garderober i vitt. Här finns också utgången till lägenhetens andra balkong, som är nio kvadratmeter stor och vetter mot grönskan och berget på husets baksida.

Det andra sovrummet som nås från hallen har snedtak och takfönster, samt en vägg med garderob, linneskåp och städskåp. Här finns plats för en enkelsäng och andra möbler.Det tredje sovrummet har ingång från vardagsrummet. Det har snedtak och både takfönster och vanligt fönster. Här finns två garderober och plats för såväl en enkelsäng som andra möbler.

Har du frågor om Kullen? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Daniel Eriksson

Telefon: 072-2091101

Daniel Eriksson mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Kullen

Se alla bostäder i Kullen