Överblick över matplats/vardagsrum i Brf Kullen.
Kullen kvallsbild interiört
Kullen kvällsbild
Brf Kullen framsida
Överblick över farstun i en av bostadsrätterna i Brf Kullen i Hammarkullen.
Överblick över matplats/vardagsrum i Brf Kullen. Foto: Soroush Etminan
Överblick över matplats/vardagsrum i Brf Kullen.
Överblick över en av bostädernas kök, Hammarkullen.
Ett barnrum i en bostadsrätterna om 4 rum och kök i Brf Hammarkullen.
Överblick över ett av barnrummen i Brf Kullen.
Överblick över ett av badrummen i Brf Kullen.
Kullen 1RoK
Kullen 2RoK
Kullen uteplats
Kullen gemensamhet
Kullen framsida

2 rum & kök, 46 m², lgh 8-1302, Kullen

Köp din bostad nu – bo avgiftsfritt i 2 år! Inflyttningsklara lägenheter nära Hammarkulletorget, kollektivtrafik och natur.

Status

Försäljning pågår

Område

Hammarkullen, Angered

Bostadsnummer
8-1302
Pris
1 280 000 kr
Månadsavgift
2 883 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
46 m²
Status
Såld
Planskiss över lägenhet 8-1302 i Kullen

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Planritning lägenhet 8-1302

Välkommen till lägenhet 8-1302, 2 rum och kök om 46 m² på våning 3. Denna lägenhet kostar 1 280 000 kr och har en avgift på 2 883 kr.

Välkommen hem till en ljus och välplanerad tvårumslägenhet på 46 kvadratmeter. Från hallen kliver du in i lägenhetens kök och vardagsrum med öppen planlösning. Väggarna är vitmålade, på golvet ligger ekparkett och fönsterbänkarna är av grå natursten.

De ljusa färgerna och den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak. Här finns plats för både matbord, soffhörna och andra möbler.

Det ljusa och luftiga sovrummet ligger avskilt i lägenheten. Det rymmer gott och väl en dubbelsäng. Längs sovrummets ena vägg finns garderob, linneskåp och städskåp med vita dörrar. Även i hallen finns en garderob och dessutom hör ett förråd i markplan till lägenheten.

Genomgående god standard

Köket kommer från HTH och har släta vita luckor med rostfria handtag som matchar vitvarorna i rostfritt. Ovanför den mörkgrå bänkskivan i laminat sitter vita kakelplattor. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Den goda standarden fortsätter även i lägenhetens badrum. Det är fräscht och modernt med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegel, duschhörna i klarglas, handdukstork samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschhörnans väggar går att vika in, vilket ger mer utrymme i badrummet när duschen inte används.

Naturen utanför fönstret

Lägenhetens fönster och balkong vetter mot grönskan och berget på husets baksida. Balkongen är hela nio kvadratmeter stor och har gott om plats för till exempel ett matbord eller en soffgrupp och växter.

Om du får många gäster kan du boka den rymliga gemensamhetslokalen, som passar perfekt för kalas. Där finns både soffgrupp, kök, dusch och toalett. Den ligger på markplan och utanför finns en gemensam uteplats som blir tillgänglig när du har bokat lokalen.

Har du frågor om lägenhet 8-1302 i Kullen? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Daniel Eriksson

Telefon: 072-2091101

Daniel Eriksson mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Kullen

Se alla bostäder i Kullen