Brf Kullen baksida
Kullen kvallsbild interiört
Kullen kvällsbild
Brf Kullen framsida
Kullen 1RoK
Kullen 1RoK alternativ
Kullen 2RoK
Kullen badrum
Kullen uteplats
Kullen gemensamhet
Kullen sovrum
Kullen framsida

2 rum & kök

Bostadsnummer 8-1302

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Kullen nära Hammarkulletorget. Inflyttningsklara lägenheter nära spårvagn och natur.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Kullen

Område

Hammarkullen, Angered

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
8-1302
Pris
1 280 000
Månadsavgift
2 883
Antal rum och kök
2
Tillträde
Från mars 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
46 m²
Status
Såld
Planskiss över lägenhet 8-1302 i Kullen

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Planritning lägenhet 8-1302

Välplanerad tvåa med stor balkong

  • Öppen och social planlösning
  • Rymligt sovrum med gott om förvaring
  • Stor balkong i söderläge

Välkommen hem till en ljus och välplanerad tvårumslägenhet på 46 kvadratmeter. Från hallen kliver du in i lägenhetens kök och vardagsrum med öppen planlösning. Väggarna är vitmålade, på golvet ligger ekparkett och fönsterbänkarna är av grå natursten.

De ljusa färgerna och den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak. Här finns plats för både matbord, soffhörna och andra möbler.

Det ljusa och luftiga sovrummet ligger avskilt i lägenheten. Det rymmer gott och väl en dubbelsäng. Längs sovrummets ena vägg finns garderob, linneskåp och städskåp med vita dörrar. Även i hallen finns en garderob och dessutom hör ett förråd i markplan till lägenheten.

Genomgående god standard

Köket kommer från HTH och har släta vita luckor med rostfria handtag som matchar vitvarorna i rostfritt. Ovanför den mörkgrå bänkskivan i laminat sitter vita kakelplattor. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Den goda standarden fortsätter även i lägenhetens badrum. Det är fräscht och modernt med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegel, duschhörna i klarglas, handdukstork samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschhörnans väggar går att vika in, vilket ger mer utrymme i badrummet när duschen inte används.

Naturen utanför fönstret

Lägenhetens fönster och balkong vetter mot grönskan och berget på husets baksida. Balkongen är hela nio kvadratmeter stor och har gott om plats för till exempel ett matbord eller en soffgrupp och växter.

Om du får många gäster kan du boka den rymliga gemensamhetslokalen, som passar perfekt för kalas. Där finns både soffgrupp, kök, dusch och toalett. Den ligger på markplan och utanför finns en gemensam uteplats som blir tillgänglig när du har bokat lokalen.

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Kullen

Se alla bostäder i Kullen