Brf Kullen baksida
Kullen kvallsbild interiört
Kullen kvällsbild
Brf Kullen framsida
Kullen 1RoK
Kullen 1RoK alternativ
Kullen 2RoK
Kullen badrum
Kullen uteplats
Kullen gemensamhet
Kullen sovrum
Kullen framsida

3 rum & kök

Bostadsnummer 8-1101

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Kullen nära Hammarkulletorget. Inflyttningsklara lägenheter nära spårvagn och natur.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Kullen

Område

Hammarkullen, Angered

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
8-1101
Pris
1 795 000
Månadsavgift
3 874
Antal rum och kök
3
Tillträde
Från mars 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
68 m²
Status
Såld
Planritning för 8-1101

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Planritning för 8-1101

Trea med stor balkong i söderläge

  • Separat kök med stor matplats
  • Rymliga sovrum med gott om förvaring
  • Sju kvadratmeter stor balkong i söder

Om du söker en nyproducerad, ljus och praktisk trerumslägenhet har du hittat hem. Den här lägenheten erbjuder 68 trivsamma kvadratmeter med plats för både umgänge och avskildhet.

Du kliver in i den möblerbara hallen som har gott om plats för avhängning med både kapphylla och garderob. Precis som i resten av lägenheten är väggarna vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

Rakt fram från hallen hittar du köket åt höger och vardagsrummet åt vänster. Vardagsrummet är cirka 18 kvadratmeter stort och rymmer såväl en soffgrupp som andra möbler. De ljusa färgerna och den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak. Härifrån når du också balkongen som vetter mot söder, med utsikt över grönskan och berget på husets baksida.

Genomgående god standard
Köket kommer från HTH och har släta vita luckor med rostfria handtag som matchar vitvarorna i rostfritt. Ovanför den mörkgrå bänkskivan i laminat sitter vita kakelplattor. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Köket på cirka 15 kvadratmeter rymmer en större matgrupp.

Den goda standarden fortsätter även i lägenhetens badrum. Det är fräscht och modernt med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegel, duschhörna i klarglas och handdukstork. Dessutom finns en praktisk tvätthörna med väggskåp och arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare.

Två sovrum med bra förvaring
Lägenhetens två sovrum nås direkt från hallen. Båda rummen har fönster mot norr, med utsikt mot området. Det större sovrummet rymmer både en dubbelsäng och andra möbler, och längs ena väggen finns en garderob och ett linneskåp med vita dörrar.

Det mindre sovrummet har tre garderober och ett städskåp i vitt längs ena väggen. Rummet har plats för en enkelsäng samt mindre möblemang, vilket gör det till ett perfekt gäst- eller barnrum.

Förutom förvaringsmöjligheterna i hallen och sovrummen finns ett förråd på markplan som tillhör lägenheten.

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Kullen

Se alla bostäder i Kullen