Överblick över matplats/vardagsrum i Brf Kullen.
Kullen kvallsbild interiört
Kullen kvällsbild
Brf Kullen framsida
Överblick över farstun i en av bostadsrätterna i Brf Kullen i Hammarkullen.
Överblick över matplats/vardagsrum i Brf Kullen. Foto: Soroush Etminan
Överblick över matplats/vardagsrum i Brf Kullen.
Överblick över en av bostädernas kök, Hammarkullen.
Ett barnrum i en bostadsrätterna om 4 rum och kök i Brf Hammarkullen.
Överblick över ett av barnrummen i Brf Kullen.
Överblick över ett av badrummen i Brf Kullen.
Kullen 1RoK
Kullen 2RoK
Kullen uteplats
Kullen gemensamhet
Kullen framsida

4 rum & kök

Bostadsnummer 8-1104

Köp din bostad nu – bo avgiftsfritt i 2 år! Erbjudandet gäller dig som är ny kund och köper en bostad i Brf Kullen senast 15 september 2024.

Status

Försäljning pågår

Område

Hammarkullen, Angered

Bostadsnummer
8-1104
Pris
2 085 000 kr
Månadsavgift
5 328 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
85 m²
Status
Såld

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här »

Ljus gavelfyra med stor balkong

Välkommen hem till en ljus och välplanerad fyrarumslägenhet på 85 kvadratmeter. Du kliver in i hallen som har gott om plats för avhängning med både kapphylla och garderob. Precis som i resten av lägenheten är väggarna vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

Rakt fram från hallen hittar du bostadens naturliga samlingsplats: det kombinerade vardagsrummet och köket. Rummet är cirka 36 kvadratmeter stort och rymmer både en stor matplats, soffhörna och andra möbler. De ljusa färgerna och den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak.

Härifrån når du även balkongen som ligger i väster med utsikt över grönska. Balkongen är åtta kvadratmeter stor och har därmed plats för till exempel ett matbord eller en soffgrupp och växter.

Genomgående god standard

Köket kommer från HTH och har släta vita luckor med rostfria handtag som matchar vitvarorna i rostfritt. Ovanför den mörkgrå bänkskivan i laminat sitter vita kakelplattor. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och frys.

Den goda standarden fortsätter även i lägenhetens två badrum. De är fräscha och moderna med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Båda badrummen är utrustade med wc, handfat, vit kommod och spegel. Det större badrummet har även en duschhörna i klarglas, handdukstork samt en praktisk tvätthörna med väggskåp och arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare.

Tre sovrum med bra förvaring

Lägenheten ligger på husets gavel vilket gör att rummen har fönster i tre olika väderstreck. Från vardagsrummet når du de två sovrum som har utsikt mot grönskan och berget på husets baksida. Det största sovrummet rymmer en dubbelsäng och längs ena väggen finns tre garderober och ett linneskåp. Det mindre sovrummet har en garderob och ett städskåp, och rymmer till exempel en enkelsäng och en arbetshörna.

Det tredje sovrummet nås direkt från hallen och fönstret vetter mot norr, med utsikt över området. Här finns en garderob och plats för en enkelsäng samt mindre möblemang, vilket gör det till ett perfekt gäst- eller barnrum.

Välkommen hem!

Har du frågor om Kullen? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Daniel Eriksson

Telefon: 072-2091101

Daniel Eriksson mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Kullen

Se alla bostäder i Kullen