Kvisljungeby Ängar

I Kvisljungeby Ängar bor du nära havet och naturen. Förtursförsäljning planerad till 2025. Välkommen med din intresseanmälan.

Status

Framtida projekt

Område

Björlanda

Intresseanmälan

Gör din anmälan idag!

Kontakt

Jessica Larsson

Projektfakta
Status:
Framtida projekt
Område:
Björlanda
Ägandeform:
Bostadsrätt
Bostadstyp:
Lägenhet
Bostäder:
98
Rum:
1–4
Pris:
Månadsavgift:
Tillträde:
Planerat våren 2026

Nya bostadsrätter i Skra Bro

Naturnära Brf Kvisljungeby Ängar

Välkommen till Brf Kvisljungeby Ängar i Skra Bro på västra Hisingen. Här planerar vi att bygga 98 bostadsrättslägenheter om 1−4 rum och kök med en boyta på cirka 30-85 kvadratmeter. Här får du både det lantliga lugnet och närhet till bad i havet som till stadens utbud. I Brf Kvisljungeby Ängar kommer det framöver finnas möjlighet att köpa ditt nya egna hem.

Byggnationen planeras nu och bostäderna beräknas stå klara för inflyttning sommaren 2026. Anmäl ditt intresse för att få mer information löpande.

Området ska utvecklas till ett närcentrum och en mötesplats med handel och service, samt en knutpunkt för kollektivtrafiken. Den nya bebyggelsen blir en blandning av flerbostadshus och småhus i en kvarterstruktur, formad efter landskapet och befintlig bebyggelse. Flera bostadsutvecklare är delaktiga i detta projekt. Läs mer om hela Björlanda Ängar »

Hela staden utvecklas mycket och många nya bostadsprojekt är på gång.
Läs mer om hur Göteborg utvecklas här »

Detta händer just nu i projektet

Planering av det nya bostadsområdet

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna.

Gör din intresseanmälan och du blir inbjuden till förtursförsäljningen

En intresseanmälan innebär att du blir inbjuden till förtursförsäljningen, det vill säga att du får förtur och information om bostäderna före alla andra.

Förtursförsäljningen - preliminärt 2025

Du som har gjort intresseanmälan är inbjuden till förtursförsäljningen. Det är under denna period som du kan nyttja din förtur och göra en köpanmälan. När förtursförsäljningen är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut.

Försäljning - preliminärt från 2025

Försäljning pågår och bostäderna annonseras på vår hemsida samt på vissa externa sidor t ex booli.se, hemnet.se

Tillträde och inflyttning - preliminärt 2026

Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Nu kan du flytta in.

Vill du bo på [område]?

Vi skickar löpande ut information till dig om våra kommande och pågående projekt i området. Det ger dig ett försprång när bostäderna släpps.

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Liknande projekt

Se alla projekt