Smörblomman Ext3
Smörblomman Ext 1
Smörblomman Ext3
Smorblomman vard
Smörblomman JPEG SRGB 21 05 20 6
Smörblomman Ext4
Smörblomman JPEG SRGB 21 05 20 1
Smorblomman bad
Smorblomman kok
Smorblomman sov

1 rum & kök, 40 m², lgh 6-1102, Smörblomman

I Björkekärr bygger vi 34 lägenheter med balkong eller uteplats. Välkommen med din intresseanmälan!

Status

Slutsålt

Område

Björkekärr

Bostadsnummer
6-1102
Pris
2 400 000 kr
Månadsavgift
2 300 kr
Antal rum och kök
1
Tillträde
Från 25 januari 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
40 m²
Status
Såld
Brf Smorblomman 12 1ROK40KVM 6 1102

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 6-1102, 1 rum och kök om 40 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 2 400 000 kr och har en avgift på 2 300 kr.

Välkommen in i din välplanerade etta med smarta lösningar! I hallen ligger ett praktiskt klinkergolv och det finns gott om förvaring. Direkt till vänster hittar du det helkaklade badrummet med komfortvärme i golvet. Spotlights i taket ger en behaglig belysning. En kombinerad tvättmaskinen och torktumlaren underlättar i vardagen.

Via hallen kommer du in i den öppna planlösningen som rymmer kök och vardagsrum. Köket är placerat efter högra väggen, med kombinerat kylskåp och frys till vänster. Köket har släta, ljusgrå luckor och lådfronter med rostfria handtag samt vita vitvaror. Det är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp och diskmaskin. Här är det trevligt att laga mat samtidigt som du pratar med dina gäster. I rummet finns gott om plats för sociala ytor med soffa, soffbord och matplats.
Väggarna är vitmålade och golven har vacker ekparkett.

Till vänster från det kombinerade köket och vardagsrummet finns ett sovrum på nio kvadratmeter med plats för säng och sängbord. Ett förråd om två kvadratmeter i sovrummet erbjuder gott om förvaring.

Lägenheten har en balkong på sju kvadratmeter. Här kan du umgås med familj och vänner eller njuta av de lugna, gröna omgivningarna.

Flytta in i en etta där du kommer att trivas!

Har du frågor om lägenhet 6-1102 i Smörblomman? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Lovisa Tjernberg

Telefon: 0723-885334

Har du frågor om lägenhet 6-1102 i Smörblomman? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Jakob Larén

Telefon: 0708-205462

Jakob Larén

Närområdet

Björkekärr i östra Göteborg gränsar till det stora Delsjöområdet som har allt du kan önska för ett aktivt friluftsliv. Naturen och lugnet får dig att glömma att du bara befinner dig några kilometer från storstadens puls – på en kvart är du inne i centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.