Visualisering av Skogsbrynet, Gårdsten
Illustration över kommande Skogsbrynet.
Visualisering av Skogsbrynet, Gårdsten

Skogsbrynet

Bo med närhet till grönskande landskap och natursköna upplevelser i bostadsrättsföreningen Skogsbrynet i Gårdsten. Välkommen med din intresseanmälan.

Status

Framtida projekt

Område

Gårdsten, Angered

Intresseanmälan

Gör din anmälan idag!

Projektfakta
Status:
Framtida projekt
Område:
Gårdsten, Angered
Ägandeform:
Bostadsrätt
Bostadstyp:
Flerbostadshus
Bostäder:
55
Rum:
1–4
Pris:
Månadsavgift:
Tillträde:
Planerat till hösten/vintern 2026
Illustration över kommande Skogsbrynet.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Bo mitt i grönskande Gårdsten

Bo med närhet till grönskande landskap och natursköna upplevelser i bostadsrättsföreningen Skogsbrynet i Gårdsten. På Gårdstensberget bor du inom räckhåll för badsjöar, motions- och vandringsleder samt orörd natur. Området passar utmärkt för dig som vill bo naturnära utan att kompromissa med närhet till allt det vardagspraktiska, såsom vårdcentral, skolor, förskolor, affärer och goda kommunikationsmöjligheter.

55 ljusa och välplanerade bostadsrättslägenheter

I Gårdsten bygger vi 55 välplanerade bostadsrättslägenheter som beräknas vara mellan 1–4 rum och kök. Bostadsrättsföreningen kommer bestå av två bostadshus och lägenheterna har antingen balkong eller uteplats.

Mer information och priser kommer presenteras närmare förtursförsäljning som startar hösten 2024. Tillträde beräknas preliminärt bli december 2026.

Ett område inbäddat i grönska

Vandra, bada, plocka svamp, fiska och ta dig tiden att bara återhämta dig i Vättlefjälls grönskade terräng. Naturreservatet är ett av Göteborgs största och finaste naturområden med flera vandringsleder. Här finns åtskilliga badsjöar, paddlingsmöjligheter, vandringleder och orörd natur.

I Gårdsten finns goda parkeringsmöjligheter och närhet till expressbussar som tar dig till centrala Göteborg på 30 minuter. Samt närhet till shopping, restauranger och stormarknaden i Angereds centrum.

Planering av det nya bostadsområdet

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna.

Gör intresseanmälan och bli inbjuden till förtursförsäljningen

En intresseanmälan innebär att du blir inbjuden till förtursförsäljningen, det vill säga att du får förtur och information om bostäderna före alla andra.

Förtursförsäljningen - preliminärt 2024

Du som har gjort intresseanmälan är inbjuden till förtursförsäljningen. Det är under denna period som du kan nyttja din förtur och göra en köpanmälan. När förtursförsäljningen är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut.

Försäljning - preliminärt från 2025

Försäljning pågår och bostäderna annonseras på vår hemsida samt på vissa externa sidor t ex booli.se, hemnet.se

Tillträde och inflyttning - preliminärt 2026

Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Nu kan du flytta in.

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt för mer information om projektet. Vi planerar att öppna intresseanmälan under hösten 2023.

Närområdet

Gårdsten i Angered är ett naturnära område med bra service och kommunikationer. Nu görs dessutom stora satsningar för att utveckla Gårdsten för framtiden. Bland annat genom ett nytt centrum och torg, nya gång- och cykelvägar och över 1 000 nyproducerade bostäder.

Liknande projekt

Se alla projekt