Smörblomman Ext3
Smörblomman Ext 1
Smörblomman Ext3
Smorblomman vard
Smörblomman JPEG SRGB 21 05 20 6
Smörblomman Ext4
Smörblomman JPEG SRGB 21 05 20 1
Smorblomman bad
Smorblomman kok
Smorblomman sov

3 rum & kök, 74 m², lgh 6-1001, Smörblomman

I Björkekärr bygger vi 34 lägenheter med balkong eller uteplats. Välkommen med din intresseanmälan!

Status

Slutsålt

Område

Björkekärr

Bostadsnummer
6-1001
Pris
3 700 000 kr
Månadsavgift
4 255 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Från 25 januari 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
74 m²
Status
Såld
Brf Smorblomman 7_3ROK74KVM 6 1001

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 6-1001, 3 rum och kök om 74 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 3 700 000 kr och har en avgift på 4 255 kr.

Välkommen in till en smart planerad trea med gott om sociala ytor och mycket förvaring! I hallen möts du av ett praktiskt klinkergolv och till vänster finns ett förråd på två kvadratmeter. Vägg i vägg med förrådet ligger det helkaklade badrummet med härlig komfortvärme i golvet. Spotlights i taket ger ultimat badrumsbelysning och den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren underlättar vardagen.

Från hallen ser du in bostadens hjärta, det moderna och praktiska köket. Köket är stilrent med släta, ljusgrå luckor och lådfronter med rostfria handtag samt vita vitvaror. Det är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp och diskmaskin.
Här finns gott om utrymme för en matplats. Under varma dagar är det trevligt att flytta ut måltiderna till den tilltagna uteplatsen på 15 kvadratmeter. Här kan du njuta av solen och de lugna, gröna omgivningarna.

Vardagsrummet är luftigt och inbjudande med plats för umgänge och med gott om ljusinsläpp. De vitmålade väggarna bidrar till lägenhetens luftiga känsla och ekparketten i alla rum, utom hall och badrum, är både vacker och tålig.

De två sovrummen ligger i varsin ände av lägenheten. Det större sovrummet hittar du i anslutning till vardagsrummet och det mindre ligger till höger om hallen. Både det större och mindre sovrummet har varsin garderobsvägg med skjutdörrar som erbjuder gott om förvaring.

Välkommen att flytta in i en trea där du kommer att trivas!

Har du frågor om lägenhet 6-1001 i Smörblomman? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Lovisa Tjernberg

Telefon: 0723-885334

Har du frågor om lägenhet 6-1001 i Smörblomman? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Jakob Larén

Telefon: 0708-205462

Jakob Larén

Närområdet

Björkekärr i östra Göteborg gränsar till det stora Delsjöområdet som har allt du kan önska för ett aktivt friluftsliv. Naturen och lugnet får dig att glömma att du bara befinner dig några kilometer från storstadens puls – på en kvart är du inne i centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.