FjallboPark

3 rum & kök

Bostadsnummer 51-1401

Status

Projekt

Brf Fjällbo Park

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
51-1401
Antal rum och kök
3
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
85 m²
Status
Såld
Fjallbo Park

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Rymlig trea med fantastisk utsikt

Välkommen till en alldeles unik trea på vindsvåningen! Här får du det bästa av två världar. Rymligt, modernt och välplanerat men med snedtak och vackra vinklar och vrår. När du kommit in genom hallen så möts du av hemmets hjärta – det kombinerade köket och vardagsrummet.

 

Köket har rejäla arbetsytor med en köksö som blir en naturlig samlingsplats i rummet. Här är det lätt att bli mästerkock! Köket är stilrent i sin utformning och har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det är utrustat med kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och har även diskmaskin och mikro.

Matplatsen ligger i anslutning till köket och i samma rum finns även gott om plats för soffgrupp och tevehörna. Från vindsvåningen har du en fantastisk utsikt över den vackra omgivningen. Balkongen ligger i soligt läge och blir ett extra rum på sommarhalvåret – bara öppna dörren och njut.

Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett och lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Det är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ta chansen och flytta in i en trea där du kommer stortrivas!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i