Fjallbo Park

Välplanerad och ljus etta

Välkommen hem – en mysigare och mer välplanerad etta får du leta länge efter! När du kommer in genom hallen möts du av ett rymligt kök med en härlig matplats. I det här moderna köket är det enkelt att bli mästerkock! Köket har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det har kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och är även utrustat med diskmaskin och mikro.

Intill matplatsen finns utrymme för en soffgrupp och liten tevehörna. Tack vare den smarta planlösningen ligger sovrummet skyddat och avskilt från hall och kök. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp från balkongen utanför. Slå upp balkongdörren på morgonen och njut av fågelkvitter och grönska till kaffet!

Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Badrummet är försett med en smart kombimaskin för att tvätta och torka kläder. Lägenheten har smart förvaring med garderober i sovrum och hall.  Ta chansen och bli en av dem som får bo i Fjällbo Parks smartaste ettor!

Hej.

Under kommande helg, 17-18 april, kan det förekomma driftstörningar som gör webben otillgänglig under korta perioder pga serverunderhåll. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse.