Fjallbo Park
FjallboPark
Fjallbo Park
FjallboPark
EH FjallboPark bild 9_A 004.2
Fjallbo Park
Fjallbo Park
Fjallbo Park sovrum
EH Fjallbo bad
Fjallbo vindsvaning

1 rum & kök

Bostadsnummer 51-1102

I Fjällbo Park bygger vi 90 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Fjällbo Park

Område

Fjällbo Park, Utby

Säljare

Annica Öhagen

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
51-1102
Pris
1 600 000
Månadsavgift
1 970
Antal rum och kök
1
Tillträde
Från hösten 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
33 m²
Status
Såld
Fjallbo Park

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välplanerad och ljus etta

Välkommen hem – en mysigare och mer välplanerad etta får du leta länge efter! När du kommer in genom hallen möts du av ett rymligt kök med en härlig matplats. I det här moderna köket är det enkelt att bli mästerkock! Köket har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det har kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och är även utrustat med diskmaskin och mikro.

Intill matplatsen finns utrymme för en soffgrupp och liten tevehörna. Tack vare den smarta planlösningen ligger sovrummet skyddat och avskilt från hall och kök. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp från balkongen utanför. Slå upp balkongdörren på morgonen och njut av fågelkvitter och grönska till kaffet!

Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Badrummet är försett med en smart kombimaskin för att tvätta och torka kläder. Lägenheten har smart förvaring med garderober i sovrum och hall.  Ta chansen och bli en av dem som får bo i Fjällbo Parks smartaste ettor!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

I östra Göteborg är det rättvist att säga att man bor på historisk mark. Den medeltida byn Torpa låg här en gång i tiden och eftersom munkarna ofta fiskade i Härlandabäcken fick området namnet Munkebäck. Idag samsas Munkebäck bland annat med närliggande stadsdelar som Björkekärr, Bagaregården och Kålltorp.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Fjällbo Park

Se alla bostäder i Fjällbo Park