FjallboPark

1 rum & kök

Bostadsnummer 51-1002

Status

Projekt

Brf Fjällbo Park

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
51-1002
Antal rum och kök
1
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
33 m²
Status
Såld
Fjallbo Park

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välplanerad etta med egen uteplats

Välkommen hem – en mysigare och mer välplanerad etta får du leta länge efter! När du kommer in genom hallen möts du av ett rymligt kök med en härlig matplats. I det här moderna köket är det enkelt att bli mästerkock! Köket har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det har kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och är även utrustat med diskmaskin och mikro.

Intill matplatsen finns utrymme för en soffgrupp och liten tevehörna. Tack vare den smarta planlösningen ligger sovrummet skyddat och avskilt från hall och kök. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp från den rymliga uteplatsen. Här kan du skapa din egen grönskande oas som smälter in fint i den lummiga omgivningen.

Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Badrummet är även försett med en kombimaskin för att tvätta och torka kläder. Lägenheten har smart förvaring med garderober i sovrum och hall. Ta chansen och bli en av dem som får bo i Fjällbo Parks smartaste ettor!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i