Fjallbo Park

3 rum & kök

Bostadsnummer 31-1101

Status

Projekt

Brf Fjällbo Park

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
31-1101
Antal rum och kök
3
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
68 m²
Status
Såld
Fjallbo Park46

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Rymlig och ljus trea

Välkommen in i en rymlig och välplanerad trea! Här får du mycket lägenhet för pengarna – två sovrum och ett stort och luftigt vardagsrum kombinerat med kök. Tack vare den öppna planlösningen får du härligt ljusinsläpp från tre olika väderstreck.

Köket är enkelt att trivas i – här kan man bjuda både på vardagsmat och duka upp till fest. Köket har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det är utrustat med kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och har även diskmaskin och mikro. Matplatsen ligger i anslutning till köket och i samma rum finns även gott om plats för soffgrupp och tevehörna. Här finns även lägenhetens extra rum: den trevliga balkongen där du kan blicka ut över den grönskande omgivningen.

Badrum och sovrum ligger praktiskt i anslutning till hallen, som är försedd med hatthylla och gott om förvaringsutrymmen. I de mysiga sovrummen finns det rymliga och smakfullt utformade skjutdörrsgarderober. Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Det är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ta chansen och flytta in i en trea där du kommer stortrivas!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i