Smörblomman Ext3
Smörblomman Ext 1
Smörblomman Ext3
Smorblomman vard
Smörblomman JPEG SRGB 21 05 20 6
Smörblomman Ext4
Smörblomman JPEG SRGB 21 05 20 1
Smorblomman bad
Smorblomman kok
Smorblomman sov

3 rum & kök

Bostadsnummer 3-1002

I Björkekärr bygger vi 34 lägenheter med balkong eller uteplats. Välkommen med din intresseanmälan!

Status

Slutsålt

Område

Björkekärr

Bostadsnummer
3-1002
Pris
3 800 000 kr
Månadsavgift
4 082 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Från 25 januari 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
71 m²
Status
Såld
Brf Smorblomman 3_3ROK71KVM 1 1003 1-1103 2-1003 2-1103 3-1002 3-1102 5-1106

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välplanerad trea med stor balkong

Välkommen in till en modern och välplanerad trea! I hallen möts du av praktiskt klinkergolv och klädhängare. Direkt till höger finns ett förråd på två kvadratmeter. Bredvid det ligger ett helkaklat badrum där komfortvärme i golvet ger skön värme. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, handduktstork samt spotlights i taket som ger behaglig belysning.

Vänder du dig om hittar du lägenhetens mindre sovrum, som även kan användas som hemmakontor eller gästrum. Här finns utrymme för en säng och två inredda garderober ger goda förvaringsmöjligheter.

Från hallen ser du rakt in mot köket och vardagsrummet, som har en öppen planlösning. Här finns luftiga ytor för att umgås. Köket har släta, ljusgrå luckor och lådfronter med rostfria handtag samt vita vitvaror. Det är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp och diskmaskin. Här finns plats för en matplats där hela familjen kan äta middag. Från köket kliver du ut till den rymliga balkongen på 13 kvadratmeter, som blir ett välkomnande extra rum under varma dagar.
Lägenheten har fräscht vitmålade väggar samt en vacker och tålig ekparkett i alla rum förutom hall och badrum.

Tack vare den öppna planlösningen är det enkelt att laga mat i köket samtidigt som du kan socialisera med familj eller vänner.
Via vardagsrummet kliver du in i lägenhetens större sovrum med plats för säng och sängbord. Här finns gott om förvaring i inredda gardeborber med skjutdörrar.

Välkommen att flytta in en trea där du kommer att trivas!

Har du frågor om Smörblomman? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Lovisa Tjernberg

Telefon: 0723-885334

Har du frågor om Smörblomman? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Jakob Larén

Telefon: 0708-205462

Jakob Larén

Närområdet

Björkekärr i östra Göteborg gränsar till det stora Delsjöområdet som har allt du kan önska för ett aktivt friluftsliv. Naturen och lugnet får dig att glömma att du bara befinner dig några kilometer från storstadens puls – på en kvart är du inne i centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.