2 rum & kök, 61 m², lgh 22-1501, Ättekroken

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Bostadsnummer
22-1501
Pris
2 950 000 kr
Månadsavgift
3 292 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
5
Yta
61 m²
Status
Såld
22 1501

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 22-1501, 2 rum och kök om 61 m² på våning 5. Denna lägenhet kostar 2 950 000 kr och har en avgift på 3 292 kr.

I den här unika tvåan får du rejält med citykänsla. I den generösa hallen finns en garderob och en klädhängare. Därifrån kommer du in i ditt charmiga kök som är halv avdelat mot vardagsrum och matplats.

Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag. Här finns också ett takfönster för vackert ljusinsläpp.

Vardagsrummet är något avskilt från köket, men öppet mot matplatsen och balkongen. Och när vi ändå pratar om balkongen. Här har du fem kvadrat ren glädje! Under sommarmånaderna har du många härliga stunder att se fram emot!

Det stora sovrummet har en större garderob, snedtak och ett takfönster. Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet 22-1501 i Ättekroken? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken