2 rum & kök

Bostadsnummer 21-1501

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
21-1501
Antal rum och kök
2
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
59 m²
Status
Såld

Unik vindslägenhet med snedtak och takfönster

I den här unika tvåan får du rejält med citykänsla. I den generösa hallen finns en garderob, städskåp och klädhängare. Därifrån kommer du in i ditt charmiga kök som är halv avdelat mot vardagsrum och matplats.

Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag. Här finns också ett takfönster för vackert ljusinsläpp.

Vardagsrummet är något avskilt från köket, men öppet mot matplatsen och balkongen. Och när vi ändå pratar om balkongen. Här har du fem kvadrat ren glädje! Under sommarmånaderna har du många härliga stunder att se fram emot!

Det stora sovrummet har en större garderob, snedtak och ett takfönster. Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i