2 rum & kök

Bostadsnummer 21-1501

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
21-1501
Pris
2 900 000
Månadsavgift
3 169
Antal rum och kök
2
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
5
Yta
59 m²
Status
Såld
21 1501

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Unik vindslägenhet med snedtak och takfönster

I den här unika tvåan får du rejält med citykänsla. I den generösa hallen finns en garderob, städskåp och klädhängare. Därifrån kommer du in i ditt charmiga kök som är halv avdelat mot vardagsrum och matplats.

Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag. Här finns också ett takfönster för vackert ljusinsläpp.

Vardagsrummet är något avskilt från köket, men öppet mot matplatsen och balkongen. Och när vi ändå pratar om balkongen. Här har du fem kvadrat ren glädje! Under sommarmånaderna har du många härliga stunder att se fram emot!

Det stora sovrummet har en större garderob, snedtak och ett takfönster. Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Slutsålt

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken